Αλεξανδρούπολη: Αντίσταση του… σπρέι κατά των Αμερικανών – Οι γνωστές αστειότητες μελών ΚΚΕ και ΚΝΕ

Αλεξανδρούπολη: Αντίσταση του… σπρέι κατά των Αμερικανών – Οι γνωστές αστειότητες μελών ΚΚΕ και ΚΝΕ

Με τις γνωστές αστειότητες, χρησιμοποιώντας δηλαδή σπρέι κόκκινου χρώματος και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους, νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση κατά της παρουσίας των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη, τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ γενικότερα.

Όπως γράφει λοιπόν το κομματικό όργανο του ΚΚΕ, η ιστοσελίδα 902.gr:

Συνθήματα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο αλλά και το μήνυμα «NATO Killers Go Home» έγραψαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αλεξανδρούπολη, κοντά στο λιμάνι της πόλης και τα στρατόπεδα που φιλοξενούν τους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς φονιάδες.

Η εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο στην Ουκρανία συνεχώς αναβαθμίζεται στην Αλεξανδρούπολη, καθώς σημειώνεται «συνωστισμός» ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών δυνάμεων και εξοπλισμού, που μέσω του λιμανιού, του αεροδρομίου και των άλλων υποδομών της περιοχής διεκπεραιώνεται στη συνοριογραμμή του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

Τα ΝΑΤΟϊκά μεταγωγικά θα φτάνουν ανά 10ήμερο στο ακριτικό λιμάνι μέχρι το Σεπτέμβρη, στην μεγαλύτερη επιχείρηση μεταφοράς στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, και επόμενο είναι το γιγάντιο οχηματαγωγό «ARC Endurance» που αναμένεται να δέσει στο ακριτικό λιμάνι τα ξημερώματα της ερχόμενης Τρίτης, στις 28 Ιούνη.
Πριν λίγο καιρό είχαν γίνει παρόμοιες… αστειότητες, τις οποίες μάλιστα οι ίδιοι διαφήμισαν ως τεράστιες πράξεις αντίστασης, είτε με τις μπογιές που πέταξαν δυο-τρία κρυμμένα μέσα στους θάμνους μέλη της ΚΝΕ όταν περνούσε αμαξοστοιχία μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό των ΗΠΑ ή όταν ξαναέγραψαν συνθήματα κάτω στον δρόμο μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και την παρουσίασαν ως… ηρωική αντίσταση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*