Γιάννης Τσολάκης: Ο Εβρίτης παίκτης του Survivor, δουλεύει τώρα ως εποχικός πυροσβέστης στην Αττική

Γιάννης Τσολάκης: Ο Εβρίτης παίκτης του Survivor, δουλεύει τώρα ως εποχικός πυροσβέστης στην Αττική

Το τηλεριάλιτι επιβίωσης SURVIVOR της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στο οποίο πήρε μέρος, αποτελεί παρελθόν από τον περασμένο Μάρτιο για τον Εβρίτη Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος και αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε στην δουλειά του ως εποχικός Πυροσβέστης. 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του μουσικού σταθμού της Αλεξανδρούπολης NRG του Σάκη Σταυρίδη, μπορεί να μην έμεινε όσο οι άλλοι συμπαίκτες με τους οποίους ξεκίνησε μαζί το Survivor στον Άγιο Δομίνικο, αλλά κέρδισε την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί το συγκεκριμένο ριάλιτι, με την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. Χωρίς ίντριγκες, σκόπιμες συμπεριφορές και προσποιητά ξεσπάσματα, ήταν ο πραγματικός εαυτός του.

Μετά την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη και αφού δεν προέκυψε κάποια επαγγελματική πρόταση που να είχε σχέση με την παρουσία του στο τηλεριάριλι του ΣΚΑΪ, υπέβαλλε αίτηση για να προσληφθεί εποχικός Πυροσβέστης για κάποιους μήνες και αυτό το καλοκαίρι. Εγκρίθηκε αυτή, μια και είχε την εμπειρία και προϋπηρεσία προηγούμενων χρόνων, αλλά η πρόσληψη έγινε για τις υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα έχει έδρα την Πάχη Μεγάρων και ανήκει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελευσίνας. Μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου, ανέβασε και το στιγμιότυπο που βλέπετε στην σελίδα του στο instagram ενώ είναι σε υπηρεσία για τον έλεγχο μιας περιοχής.

Δεν γνωρίζουμε αν στον ελεύθερο χρόνο του, ο συντοπίτης μας Γιάννης Τσολάκης βρίσκει την ευκαιρία να συναντήσει άλλους συμπαίκτες του που αποχώρησαν από το Survivor. Την επίσης Εβρίτισσα (από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου) Ισμήνη Παπαδοπούλου ή την Σοφιάννα, με την οποία είχαν έρθει… αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι, έχοντας όμως καθαρά φιλική σχέση όπως συνέχεια τονίζει ο ίδιος, μια και έχει την κοπέλα του στην Αλεξανδρούπολη.

Πληροφορίες του Evros-news.gr όμως αναφέρουν ότι θα ήθελε να πάρει μετάθεση ή απόσπαση για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης και να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, την κοπέλα και τους φίλους του. Προσπάθησε να το πετύχει, όμως μέχρι τώρα δεν το κατόρθωσε. Βλέπετε, εδώ με απόφαση της κεντρικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φεύγουν συνάδερφοι του και μάλιστα μόνιμοι για την Αθήνα ή άλλες περιοχές της χώρας, προκειμένου να ενισχύσουν και να δώσουν λύσεις σε ανάγκες που προκύπτουν εκεί. Οπότε δεν είναι εύκολο να πάρει μετάθεση ή έστω απόσπαση για τον χρόνο που θα εργάζεται ως εποχικός Πυροσβέστης ούτε ο Γιάννης Τσολάκης.