Ορεστιάδα: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ασμανίδης απ’ την παράταξη του Π.Σιανκούρη – Η δήλωση του

Ορεστιάδα: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ασμανίδης απ’ την παράταξη του Π.Σιανκούρη – Η δήλωση του

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη “Δυναμικά Μπροστά” με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Σιανκούρη, ανακοίνωσε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Κώστας Ασμανίδης.

Ο κ.Ασμανίδης, που ήταν ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος (μαζί με τον κ.Σιανκούρη) που είχε η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, με δήλωση του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή και τονίζει ότι μαζί με άλλους “έχουμε δρομολογήσει τη δημιουργία νέου «Δημοτικού φορέα», ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ γίγνεσθαι του τόπου μας”. Άλλωστε ήδη είναι επικεφαλής μιας κίνησης πολιτών με τίτλο “Ορεστιάδα εν δράσει”, η οποία είχε έντονη παρουσία κυρώς σε θέματα κινητοποιήσεων και αντιδράσεων για την επέκταση των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, μέσω και της ΕΑΚΥΤ.
Η δήλωση του Κώστα Ασμανίδη αναφέρει:
“Αγαπητοί Συνδημότες,
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις των «κόκκινων γραμμών» και τον χαρακτηρισμό μου ως «ακραίο στοιχείο» από κάποιους «αμόρφωτους γραμματιζούμενους», τα εξώδικα, τις αγωγές και τις μηνύσεις (από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας!) με τις ψευδείς κατηγορίες, επειδή ασκώ τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου με ευσυνειδησία, αποφάσισα σε συνεννόηση με τον Αρχηγό της παράταξης «Δυναμικά μπροστά» Παναγιώτη Σιανκούρη να «ανεξαρτητοποιηθώ» για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της θητείας μου.
Ο μοναδικός λόγος είναι να μην επωμιστεί η παράταξη «Δυναμικά μπροστά» τα όσα θα προκύψουν από τις εδώ και πέρα επιλογές μου.
Το έργο έχει ήδη αρχίσει…
Έχω ήδη μηνύσει τους Αντιδημάρχους Γ. Καραγιάννη και Α. Αρχοντίδη, διότι διέπραξαν εις βάρος μου τα ποινικά αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρος και συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και το έκαναν για να στηρίξουν τη μήνυση του Δημάρχου Μαυρίδη, που κατέθεσε εναντίον μου. Αυτά είναι τα «ήθη» κάποιων δημοτικών Συμβούλων της ομάδας Μαυρίδη και ο πολιτικός πολιτισμός τους!
Αυτού του είδους η αυτοδιοικητική διαχείριση μας βρίσκει αντίθετους και έχουμε δρομολογήσει τη δημιουργία νέου «Δημοτικού φορέα», ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ γίγνεσθαι του τόπου μας.
Οι μέχρι τώρα διοικούντες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αποδείχθηκαν αναποτελεσματκοί και ανίκανοι να σταματήσουν την καταστροφική πορεία του τόπου μας.
Υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα για τη σωτηρία του τόπου μας με όλες μου τις δυνάμεις.
Ορεστιάδα 26 Ιουνίου 2022
Κωνσταντίνος Ασμανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ορεστιάδας
Μετά λοιπόν την παραίτηση των τριών δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης του Χρήστου Καζαλτζή, τους οποίους ήδη αντικατέστησαν οι τρεις επιλαχόντες της μείζονος αντιπολίτευσης και έτσι η παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου διαθέτει πλέον 10 δημοτικούς συμβούλους, έχουμε και ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Ασμανίδη, με τον πρώην επικεφαλής του Παναγιώτη Σιανκούρη να μένει πλέον μόνος του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*