Αλεξανδρούπολη: Απατεώνες κορόιδεψαν δυο επαγγελματίες σε χωριά, “αρπάζοντας τους 3.720 ευρώ σε τηλεφωνικές κάρτες

Αλεξανδρούπολη: Απατεώνες κορόιδεψαν δυο επαγγελματίες σε χωριά, “αρπάζοντας τους 3.720 ευρώ σε τηλεφωνικές κάρτες

Δυο περιπτώσεις απάτης με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, σε βάρος δύο επαγγελματιών χωριών της περιοχής Αλεξανδρούπολης και συνολικό ποσό 3.720 ευρώ, ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 20-6-2022 το απόγευμα, εξαπάτησε ιδιοκτήτρια επιχείρησης σε οικισμό του Έβρου.

Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με πρόσχημα την αναβάθμιση ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών κατάφερε να την εξαπατήσει, πείθοντάς την να εκτυπώσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας 3.210ευρώ, γνωστοποιώντας του παράλληλα τους αντίστοιχους κωδικούς.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 23-6-2022, εξαπάτησε ιδιοκτήτη επιχείρησης σε οικισμό του νομού Έβρου.

Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο ομίλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και με πρόσχημα την αναβάθμιση ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών κατάφερε να τον εξαπατήσει πείθοντάς τον να εκτυπώσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας 510 ευρώ, γνωστοποιώντας του παράλληλα τους αντίστοιχους κωδικούς.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*