Η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου προαναγγέλει εντατικά “κοψίματα” νερού στους οφειλέτες, πέρα απ’ τις συνεχείς διακοπές λόγω προβλημάτων

Η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου προαναγγέλει εντατικά “κοψίματα” νερού στους οφειλέτες, πέρα απ’ τις συνεχείς διακοπές λόγω προβλημάτων

Εντατικοποίηση των διακοπών υδροδότησης σε όσους χρωστούν από απλήρωτους λογαριασμούς, προαναγγέλει με ανακοίνωση της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου, που υπογράφει ο Πρόεδρος της και δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Όπως αναφέρεται, αρκετοί δημότες που τους αποκαλεί και… πελάτες, συστηματικά δεν εκπληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Επίσης ενημερώνει πως υπάρχει η δυνατότητα διακανονισμού σε άτοκες ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΔ με την υπογραφή του δημάρχου κ.Χατζηγιάννογλου, αναφέρει:

Οι διακοπές υδροδότησης στην πόλη… καλά κρατούν

Την ίδια στιγμή και παρά τις διαβεβαιώσεις τον περασμένο Απρίλιο του… Άγιου Ρωμύλου (όπως τον αποκάλεσε στην συγκεκριμένη εκπομπή ο δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης) πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι… δροσερό στο Διδυμότειχο και οι διακοπές θα περιοριστούν, ήδη τον Ιούνιο που τελειώνει υπάρχουν διακοπές νερού πέρα παρά μέρα. Τις μισές ημέρες έως τις 254 Ιουνίου δεν υπήρχε, για διάφορους λόγους νερού στην “πόλη των κάστρων”, ενώ και τις δυο προηγούμενες, 27 Ιουνίου και χθες, επίσης είχαμε προβλήματα, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η ΔΕΥΑΔ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν θα πρέπει να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά όταν βγάζεις τέτοια ανακοίνωση και την υπογράφει ο ίδιος ο δήμαρχος, ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ και… απειλείς με εντατικοποίηση των διακοπών σύνδεσης υδροδότησης λόγω απλήρωτων λογαριασμών, οφείλεις ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ προς τον κόσμο. Αλλά όταν μιλάμε για μια δημοτική αρχή… επιτομή της ανικανότητας, όλα αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τον… Άγιο Ρωμύλο.

Διδυμότειχο: Χωρίς νερό τις μισές ημέρες Ιουνίου (12 απ’ τις 24) – Ρωμύλος: “Κάθε καλοκαίρι και καλύτερα”!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*