Η οικογένεια και πολλοί συγχωριανοί του, χειροκρότησαν στις Φέρες τον συντοπίτη μας ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα

Η οικογένεια και πολλοί συγχωριανοί του, χειροκρότησαν στις Φέρες τον συντοπίτη μας ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα

Μια σπουδαία και πολύ πετυχημένη παράσταση, τον  “Φιλοκτήτη” του Σοφοκλή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι των Φερών την προηγούμενη εβδομάδα στο Ανοιχτό Θέατρο Γκοτζιά.

Ο κόσμος μάλιστα κατέκλυσε τις κερκίδες, αφού η παράσταση προσφέρθηκε δωρεάν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρεις αγαπημένους ηθοποιούς τους οποίους βλέπει όλο τον χρόνο να πρωταγωνιστούν στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά “Σασμός” του ALPHA.
Ο Τάσος Νούσιας (Φιλοκτήτης) η Μαρία Πρωτόπαππα (Οδυσσέας) και ο νεότερος Γιώργος Αμούτζας (Νεοπτόλεμος), συνοδευόμενοι από 6μελή ανδρικό χορό, μάγεψαν το κοινό με την παράσταση τους. Αυτός όμως που καταχειροκροτήθηκε ιδιαίτερα, ήταν ο συντοπίτης μας Γιώργος Αμούτζας από τον Ίασμο Ροδόπης.
Μάλιστα στο θέατρο των Φερών βρέθηκαν οι γονείς του, ο επίσης ηθοποιός Σταύρος Δελής (το καλλιτεχνικό του όνομα ) που έχει την σχολή θεάτρου “ΙΑΣΜΟΣ” και η μητέρα του, αλλά και ο θείος του Κυριάκος Αμούτζας, πρώην δήμαρχος Ιάσμου, που εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ ενεργά στα δημοτικά δρώμενα της περιοχής του. Μαζί τους και πολλοί συγχωριανοί του νεαρού, ταλαντούχου ηθοποιού, οι οποίοι ήρθαν στις Φέρες για να τον παρακολουθήσουν και να τον χειροκροτήσουν, όπως και τους άλλους συντελεστές της παράστασης.
Ο Γιώργος Αμούτζας μάλιστα συγκινήθηκε πολύ που είδε φίλους και γνωστούς, ενώ φωτογραφήθηκε και με την συγχωριανή του Αλεξάνδρα Γκουλιάμα-Μανδαλίδου (κατάγεται επίσης από τον Ίασμο), η οποία ως Ειδική Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας ΑΜΘ, που όπως προαναφέραμε ήταν ο χορηγός της παράστασης, την εκπροσώπησε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*