Αλεξανδρούπολη: Νέα σύλληψη στους Κήπους διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες

Αλεξανδρούπολη: Νέα σύλληψη στους Κήπους διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες

Άλλη μια σύλληψη διακινητή λαθρομεταναστών είχαμε στον Έβρο και συγκεκριμένα στο χωριό Κήποι, την ώρα που επιβίβαζε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του τρία άτομα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμό Κήπων Έβρου, αστυνομικοί  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού  εντόπισαν τον αλλοδαπό διακινητή να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Επίσης, είχαμε σύλληψη και στο νομό Ροδόπης και συγκεκριμένα στον οικισμό Γλυφάδας Ροδόπης, όπου αστυνομικοί του Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον τρίτο αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε,  χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δυο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*