Εγνατία Οδός: Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την κατασκευή εξόδου προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Εγνατία Οδός: Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την κατασκευή εξόδου προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Την παράταση ισχύος των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  σε τμήμα  του αυτοκινητόδρομου της Εγνατία Οδού προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της εξόδου προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προβλέπει σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, προβλέπεται παράταση έως τις 31 Αυγούστου και συγκεκριμένα:

“Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  σε τμήμα  του αυτοκινητόδρομου Εγνατία Οδός, στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης (από χ.θ. 612+157 έως χ.θ. 612+777, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες  κατασκευής κλάδου εξόδου από τον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.».

Αποφασίζουμε την παράταση ισχύος της ανωτέρω σχετικής Απόφασης μέχρι και την 31-08-2022 προκειμένου ολοκληρωθούν οι εν θέματι εργασίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*