Η ενίσχυση των Αμερικανικών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν, περνάει απ’ το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Η ενίσχυση των Αμερικανικών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν, περνάει απ’ το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Οι ανακοινώσεις του Αμερικανού Προέδρου Τζι Μπάιντεν για ενίσχυση και αναδιάταξη στην Ευρώπη των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που ανήκουν στη δύναμη του ΝΑΤΟ, θα περάσει μέσα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. 

Κι αυτό σημαίνει αύξηση των μεταφερόμενων στρατιωτικών υλικών, αρμάτων, άλλων οχημάτων, ελικοπτέρων σε πολλαπλάσιο μέγεθος, με προορισμό από την Αλεξανδρούπολη μέσω σιδηροδρόμου ή οδικών μεταφορών, σε περιοχές που βρίσκονται οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις των ΗΠΑ. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις κυκλικής εναλλαγής στρατιωτικών μέσων και υλικού στο νέο εμπορικό τερματικό, θα βρεθεί λοιπόν ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο.

Οπότε, μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή συνάντηση στα γραφεία του ΟΛΑ Α.Ε. του απερχόμενου Διοικητή της 598th Transportation Brigade – SDDC Συνταγματάρχη Joshua Hirsch και του αντικαταστάτη του Συνταγματάρχη Robert Kellam.

Οι Αμερικανοί υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί που ασχολούνται με τις μεταφορές του στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ, ενημερώθηκαν από την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κυρίως από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, για την επιχείρηση εκφόρτωσης και φόρτωσης που βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη με τη  παρουσία του… θηριώδους Αμερικανικού μεταγωγικού πλοίου “ARC Endurance” Που θα παραμείνει για μια εβδομάδα. Η ενημέρωση στους Αμερικανούς στρατιωτικούς από τον κ.Χατζηκωνσταντίνου, έγινε παρουσία και του Προέδρου Κώστα Χατζημιχαήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Το θηριώδες Αμερικανικό μεταγωγικό “ARC Endurance” κατέπλευσε στο λιμάνι” – Θα μείνει μια βδομάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*