ΚΥΤ Φυλακίου: Ιστοί και 30 ελληνικές σημαίες απ’ τους κατοίκους, δίπλα στις δομές λαθρομεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΤ Φυλακίου: Ιστοί και 30 ελληνικές σημαίες απ’ τους κατοίκους, δίπλα στις δομές λαθρομεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους 30 ιστούς πάνω στους οποίους θα κυματίζουν ισάριθμες ελληνικές σημαίες, τοποθέτησαν σήμερα κάτοικοι του Φυλακίου απέναντι από τις υπάρχουσες δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών (ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) και δίπλα στη νέα που κατασκευάζεται εντατικά.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη (παρά το πρόβλημα ενοχλήσεων στη μέση που αντιμετωπίζει και φορώντας ειδική ζώνη), ο οποίο; μαζί με κάποιους από τους συχωριανούς του δεν εγκαταλείπουν αλλά συνεχίζουν να αγωνίζονται και να διαμαρτύρονται για την δημιουργία από την Κυβέρνηση ουσιαστικά νέας δομής λαθρομεταναστών, πήγαν και τοποθέτησαν τους ιστούς και την ερχόμενη Κυριακή σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr θα γίνει και η έπαρση των 30 σημαιών. Όσες είναι δηλαδή και οι Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ορεστιάδας (οι 29 των χωριών και μία η Τοπική Κοινότητα της πόλης της Ορεστιάδας). Τις σημαίες έστειλαν Έλληνες από την Γερμανία και όλες θα τοποθετηθούν στο χωράφι που βρίσκεται δίπλα στη νέα δομή που δημιουργείται, εκεί δηλαδή που θα γίνει και η ανέγερση της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας και το δώρισε ο κάτοικος του Φυλακίου Κώστας Σωτηρόπουλος για αυτό τον λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυρετώδεις οι εργασίες κατασκευής της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης μίλησε στο ΒΙΝΤΕΟ που βλέπετε και είναι του Κώστα Θεοχαρίδη, για την συγκεκριμένη ενέργεια.