Πυρετώδεις οι εργασίες κατασκευής της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρετώδεις οι εργασίες κατασκευής της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται στο Φυλάκιο Ορεστιάδας οι εργασίες κατασκευής της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, απέναντι από τα υπάρχοντα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη που βρέθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο των 33,5 στρεμμάτων τα οποία νοικιάστηκαν από ντόπιους για 5+5 χρόνια αντί ετήσιου τιμήματος 1.000 το στρέμμα, τα συνεργεία της εταιρείας ΤΕΡΝΑ, έχουν πλέον μπει στην κατασκευή των κτιρίων. Το τσιμέντο… πάει σύννεφο για την δημιουργία των μόνιμων εγκαταστάσεων (δεν πιστεύουμε να έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι θα είναι μόνο για 10 χρόνια όλα αυτά), που περιλαμβάνουν νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ αρχικής χωρητικότητας 250 ατόμων. Με δυνατότητα όμως να πολλαπλασιαστεί, αφού δημιουργούνται οι κατασκευαστικές υποδομές για άλλους δυο ορόφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου λοιπόν και πρωτίστως η Κυβέρνησης, προχωρούν κανονικά στην δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, αφού κατάφερε με πολλούς και διάφορους τρόπους και εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια των ντόπιων θεσμικών, να απαξιώσει και να εκφυλίσει τις αρχικές αντιδράσεις του απλού κόσμου.