Τοψίδης: Δυο αποφάσεις ENANTION της Σαμοθράκης απ’ την παράταξη του – “Αφωνία” οι θεσμικοί του νησιού

Τοψίδης: Δυο αποφάσεις ENANTION της Σαμοθράκης απ’ την παράταξη του – “Αφωνία” οι θεσμικοί του νησιού

Δυο αποφάσεις που στρέφονται ευθέως εναντίον της Σαμοθράκης, πήρε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέδειξε με αντίστοιχα ρεπορτάζ το Εvros-news, η παράταξή του “Περιφερειακή Σύνθεση” ψήφισε εναντίον της διεξαγωγής του “Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης” που θα ξαναπραγματοποιηθεί μετά από 14 χρόνια, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο νησί. Κατά την ψηφοφορία στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ για έγκριση της διοργάνωσης και της εξειδίκευσης των δαπανών που θα καλύψει η Περιφέρεια, οι Καβαλιώτες σύμβουλοι του Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αλέξανδρος Ιωσηφίδης ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ. Προφανώς δεν το έκαναν από μόνοι τους, αλλά σε συνεννόηση με τον επικεφαλής τους κ.Τοψίδη, ο οποίος δεν έβγαλε… άχνα για αυτή την “εχθρική” κατά της Σαμοθράκης στάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Τοψίδης: Ψήφισε εναντίον της διεξαγωγής του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης, η περιφερειακή παράταξη του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου προσωπικά, δεν ψήφισε επίσης την περασμένη Δευτέρα στο περιφερειακό συμβούλιο τη “Νίκη της Σαμοθράκης” για νέο λογότυπο της Περιφέρειας ΑΜΘ, επιλέγοντας το “ΛΕΥΚΟ”. Σε αντίθεση με τους όλους τους υπόλοιπους Εβρίτες συμβούλους από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις, αλλά και κάποιους ακόμα και από την Καβάλα, όπως ο κ.Λυμπεράκης, οι οποίοι επέλεξαν το σύμβολο του νησιού του Έβρου. Ο Τάκης Τοψίδης όμως δεν ψήφισε υπέρ, ενεργώντας με… μικροπολιτική κουτοπονηριά, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου τάχθηκε υπέρ της “Νίκης της Σαμοθράκης”.

Από την στιγμή λοιπόν που θα αποτελεί το νέο λογότυπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι Σαμοθρακίτες θα πρέπει να θυμούνται πάντα ότι ένας Εβρίτης και μάλιστα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αλλά και προσεχώς επιχειρηματίας στο νησί ως μέτοχος σε ξενοδοχειακή μονάδα, ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΟΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. Αλήθεια, οι θεσμικοί του νησιού, γιατί τηρούν “σιγή ιχθύος” και έπαθαν τέτοια… αφωνία σε αυτή την απαράδεκτη για τον τόπο τους τάση του κ.Τοψίδη; Σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά και απορίες η στάση όλων τους.

Αυτοί που για το παραμικρό βγαίνουν και διαμαρτύρονται, που μαζεύουν υπογραφές ακόμα και για πιο επουσιώδη θέματα, γιατί είναι “εξαφανισμένοι”;

  • Της δημοτικής αρχής του Νίκου Γαλατούμου και όλων των Αντιδημάρχων και δημοτικών του συμβούλων
  • Της αντιπολίτευσης και του πρώην δημάρχου Θανάση Βίτσα
  • Του… λαλίστατου σε άλλες περιπτώσεις Αντιδημάρχου Τουρισμού Γιάννη Γλήνια, που είναι και μέλος στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου. Ξημερώματα πήγε στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας Ροδόπης να διαμαρτυρηθεί κατά της περιφερειακής αρχής. Τώρα όλα καλά ή μας ενδιαφέρουν μόνο οι… GOLDEN VISA;
  • Του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Φωτεινού που παριστάνει και τον… ραδιοφωνικό αστέρα
  • Γνωστών επιχειρηματιών που σε άλλες περιπτώσεις… κόπτονται για το καλό του νησιού, αλλά τώρα με δυο ξεκάθαρα εχθρικές αποφάσεις του Τάκη Τοψίδη τους… αναζητεί η Νικολούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νίκη της Σαμοθράκης, νέο λογότυπο της Περιφέρειας ΑΜΘ – “Λευκό” ο Τοψίδης, μοναδικός Εβρίτης που δεν την ψήφισε!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά, για τα ΜΜΕ του Έβρου δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Κανένα δεν ζήτησε από τον κ.Τοψίδη να εξηγήσει γιατί πήρε αυτές τις δυο αποφάσεις που είναι απέναντι στο νομό και την Σαμοθράκη. Ίσως φοβούνται μην τους… μαλώσει ο συνάδερφος τους Θανάσης Τσολάκης, υπεύθυνος Τύπου του Επιμελητηρίου Έβρου, που πρόσφατα μάλιστα ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*