Διδυμότειχο: Όταν χρειάζεται να… ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ Δήμαρχος και Πρόεδρος Κοινότητας, για ν’ αλλάξουν δυο-τρεις λάμπες!!!

Διδυμότειχο: Όταν χρειάζεται να… ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ Δήμαρχος και Πρόεδρος Κοινότητας, για ν’ αλλάξουν δυο-τρεις λάμπες!!!

Μάλιστα. Το είδαμε και το διαβάσαμε και αυτό στον πολύπαθο δήμο Διδυμοτείχου. Χρειάστηκε ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας την αντικατάσταση δυο-τριών καμένων λαμπτήρων, για να γίνει το αυτονόητο.

Όταν στο Evros-news.gr γράφουμε ότι η δημοτική αρχή Χατζηγιάννογλου είναι χαμηλών προσδοκιών και παρ’ ότι βάζει πολύ χαμηλά τον πήχη κατορθώνει-γιατί περί κατορθώματος πρόκειται-να περάσει πάλι… από κάτω, ο δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι συνεργάτες του… ξυνίζουν τα μούτρα τους. Το να κάνουμε όμως, όταν βλέπουμε αναρτήσεις όπως αυτή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Παρασκευά (Βούλη για μας τους φίλους του εδώ και χρόνια) Μπιλακάκη, που δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αντικατάσταση κάποιων λαμπτήρων στον κεντρικό δρόμο του Κουφόβουνου, γράφει:

“Μετά από απαίτηση του Δημάρχου και του Προέδρου Κουφοβούνου, η Τεχνική Υπηρεσία προέβη σε εργασίες που αφορούν τον φωτισμό στον κεντρικό δρόμο του χωριού”.

ΙΔΟΥ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Το διαβάζουμε και το ξαναδιαβάζουμε και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό που αναφέρει ο… ποιητής Βούλης (Βούλης, Βούλης οέ-οέ-οέ που λέμε και για τον φίλο του Τάκη Τοψίδη με τον οποίο μαθαίνουμε ότι γυρνάει στην περιοχή για να “ψήσουν” υποψήφιους να κατέβουν στην Περιφέρεια με τον Τοψίδη) Μπιλιακάκης.

Χρειάστηκε ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ο…Άγιος Ρωμύλος (όπως τον αποκαλεί ο φίλος του δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης όταν τον φιλοξενεί στη ραδιοφωνική του εκπομπή) και ο Πρόεδρος του Κουφόβουνου Σταύρος Ριζούδης την αντικατάσταση δυο-τριών καμένων λαμπτήρων στους στύλους που είναι στον κεντρικό δρόμο και από εκεί περνούν όσοι πηγαίνουν και στα υπόλοιπα χωριά ως τους Μεταξάδες, για να γίνει το… ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Η Τεχνική Υπηρεσία να αντικαταστήσει τις καμένες λάμπες, που άγνωστο πόσο καιρό ήταν σε αυτή την κατάσταση. Και το πανηγυρίζει με φωτογραφίες και αναρτήσεις, επειδή απλά αντικατέστησαν κάποιες καμένες λάμπες. Και μετά τους ενοχλεί που μιλάμε για δημοτική αρχή χαμηλών προσδοκιών;

Κι αρχίζουν επίσης να παραπονιούνται δεξιά και αριστερά σε επαγγελματίες, επειδή διαφημίζονται στην ιστοσελίδα μας (πρώτος και καλύτερος ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου). Άλλοι, όπως ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βούλης Μπιλιακάκης, γνωστός και φίλος από παλιά του υπεύθυνου του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη, δείχνουν ότι… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, όσο σκληρή και αν είναι. Όχι μόνο “ΣΒΗΝΟΥΝ” τις αναρτήσεις που είχαν ανεβάσει και αφορούσαν το Παλιούρι και σχολίασε από κάτω ο Πιτιακούδης και δεν υπάρχουν πλέον, αλλά τους “διαγράφουν και από φίλους τους στο Facebook. Τόσο πολύ… αντέχουν την αντίθετη άποψη και τέτοια άποψη έχουν για την κριτική όχι από τα ΜΜΕ, αλλά από δημότες τους.

Υ.Γ: Μαθαίνουμε ότι σήμερα βρέθηκαν στο Παλιούρι ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βούλης Μπιλιακάκης, μετά τα όσα επεσήμανε ο Κώστας Πιτιακούδης για την κατάσταση των δρόμων του χωριού, έλεγξαν την κατάσταση και επίκειται κάλυψη στις λακκούβες με άσφαλτο. Έρχεται άλλωστε και το Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου. Μακάρι να γίνει η αποκατάσταση και όλα τα άλλα δεν μας νοιάζουν. Γιατί το αποτέλεσμα μετράει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*