Αλεξανδρούπολη F.C: “Καρφώνει” άγρια Λογαρά ο Τσιομλεκίδης, για την απόφαση απομάκρυνσης του μέσω … facebook

Αλεξανδρούπολη F.C: “Καρφώνει” άγρια Λογαρά ο Τσιομλεκίδης, για την απόφαση απομάκρυνσης του μέσω … facebook

Τις στιγμές χαράς και ικανοποίησης για την δικαίωση της Αλεξανδρούπολης F.C. από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία η ομάδα παραμένει στην Γ’ εθνική έστω και με αυτό τον τρόπο, διαδέχθηκαν “καρατομήσεις”, αντιπαραθέσεις και “καρφώματα”.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Λογαράς, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και όχι την επίσημη σελίδα του συλλόγου, ότι λύνεται η συνεργασία με τον μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Τσιομλεκίδη. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το επίθετο του μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη της διοίκησης αναφέρει λάθος και συγκεκριμένα Τσομπλεκίδη, αναφέροντας:
“Η Αλεξανδρούπολη fc ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον κ.Βασίλη Τσομπλεκίδη μετά από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή κο Παναγιώτη Λογαρά . Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον χώρο του ποδοσφαίρου”.
“Καρφιά” Τσιομλεκίδη: “Ανακοίνωση που διάβασα
τυχαία στο internet από παράγοντα της ομάδας μας”
Η αντίδραση από τον κ.Τσιομλεκίδη ήταν άμεση και με δική του ανάρτηση “κάρφωσε” τον Παναγιώτη Λογαρά, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση, την διάβασε τυχαία στο internet και μάλιστα όχι στην επίσημη σελίδα της Αλεξανδρούπολης F.C. αλλά από παράγοντα της ομάδας που χρησιμοποίησε το όνομα FC Αλεξανδρούπολης. Επισημαίνει ότι “ο καθένας κρίνεται για το έργο του αργά ή γρήγορα” και επίσης “πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές κινήσεις χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες”. Έγραψε συγκεκριμένα ο μέχρι τώρα Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας:
Όλα αυτά φυσικά, σε μια στιγμή που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει έστω και στα δικαστήρια αυτά που επίσης είχε χάσει στα δικαστήρια της ΕΠΟ και να παραμείνει στην Γ’ εθνική (και με τα οποία δεν γνωρίζουμε αν συμφωνεί και επικροτεί ο βασικός και κύριος χρηματοδότης της ομάδας και σοβαρός επιχειρηματίας Αλέκος Πατσιώρας), μόνο… καλή εικόνα δεν βγάζουν προς τα έξω και δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας. Όπως και η άλλη ανάρτηση του Παναγιώτη Λογαρά με… αιχμές του είδους: “Επειδή ενδέχεται να στερήσουμε την χαρά να δουν ορισμένοι την ομάδα της πόλης FC Αλεξανδρούπολης να πέφτει κατηγορία θέλω να σας ανακοινώσω ότι τελικά δεν πέφτουμε”. Κι επίσης, μάλλον λειτουργούν αποτρεπτικά, σε όσους επιχειρηματίες θα σκέφτονταν να αναμιχθούν και να στηρίξουν οικονομικά μια προσπάθεια, ώστε η Αλεξανδρούπολη των 80.000 κατοίκων να έχει μια ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραμένει στη Γ’ εθνική η Αλεξανδρούπολη F.C – Δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους και τις αιτίες της καρατόμησης Τσιομλεκίδη μέσω… facebook του κ.Λογαρά και χωρίς να έχει ενημερωθεί πρώτα ο ίδιος όπως καταγγέλει. Αν υπάρχει κάποια σχέση και με την τεράστια “γκάφα” της αρχικής τιμωρίας από την ΕΠΟ, η οποία έκανε αποδεκτή την ένσταση της Δόξας Δράμας κατά του κύρους του εκτός έδρας νικηφόρου αγώνα της Αλεξανδρούπολης F.C με την Αναγέννηση Πλαγιάς. Τότε που κέρδισε 2-1, αλλά τον έχασε 3-0 στα χαρτιά για μη υποχρεωτική συμμετοχή παικτών Κ20 στον αγώνα. Απόφαση που ουσιαστικά την είχε καταδικάσει σε υποβιβασμό από τη Γ’ εθνική. Όμως αυτό που βλέπουμε όλοι τις τελευταίες ώρες, μόνο σοβαρή λειτουργία ομάδας δεν δείχνει. Κι αυτό πρέπει να το αντιληφθούν άπαντες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*