Ορεστιάδα: Ο συντοπίτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσιαστής στην 26η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2022

Ορεστιάδα: Ο συντοπίτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσιαστής στην 26η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2022

Ο ένας και μοναδικός, ο συντοπίτης μας καταξιωμένος παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης έρχεται στα τέλη Ιουλίου στις Καστανές για να ξεσηκώσει τους πάντες στην 26η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2022.

Όπως ανακοινώθηκε χθες επίσημα από τους διοργανωτές, ο Εβρίτης (από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας” πετυχημένος τηλεπαρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” και όχι μόνο, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάζει με τον δικό του, μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο εκδήλωση στην περιοχή, θα βρίσκεται και αυτός στις φετινές εκδηλώσεις  Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2022.
Μάλιστα φέτος η παρουσία και των Εβριτών καλλιτεχνών θα είναι πολύ έντονη. Με επικεφαλής φυσικά τον ανεπανάληπτο Μιχάλη Κουϊνέλη-STAVENTO, που απ’ την Αλεξανδρούπολη όπου μένει μόνιμα. θα βρεθεί στις Καστανιές μαζί με την σύζυγο του, την αγαπημένη της νεολαίας Ήβη Αδάμου.

Από 27 έως 31 Ιουλίου, θα υπάρχουν όμως ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τόσο πολλοί Εβρίτες καλλιτέχνες. Η “Εβριτική Ζυγιά,  o lava (KΩΣTAΣ MOΛTΣIΔHΣ), η Jazz bund της ΔHKEΠAO, ο Παναγιώτης Δόβρης με την μπάντα του και άλλο.

Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις την θέση και την παρουσία σου εκεί ΤΩΡΑ.
Προπώληση Εισιτηρίων θα βρεις εδώ