Δημοσχάκης: Ξεκίνησε ο ίδιος… συγκομιδή τεύτλων για το Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, που δήλωσε ότι θα ξανανοίξει

Δημοσχάκης: Ξεκίνησε ο ίδιος… συγκομιδή τεύτλων για το Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, που δήλωσε ότι θα ξανανοίξει

Όχι μόνο δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι πιστεύει πως ξανανοίξει και θα επαναλειτουργήσει το κλειστό από το 2018 Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, αλλά ο βουλευτής Έβρου Τάσος Δημοσχάκης ξεκίνησε ο ίδιος την συγκομιδή ζαχαρότευτλων.

Μπορεί η συγκομιδή των ζαχαροτεύτλων και η κατεργασία τους να ξεκινάει συνήθως τον Αύγουστο, αλλά ο πρώτος σε ψήφους το 2019 βουλευτής της Ν.Δ. είναι τόσο σίγουρος πως το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα βρεθεί λύση να αρχίσει πάλι επεξεργασία για παραγωγή ζάχαρης, αλλά βρήκε μια… παντζιαρομηχανή στο χωριό του το Ισαάκιο, ανέβηκε πάνω ως οδηγός όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Evros-news.gr, πήγε στον κάμπο και άρχισε την συγκομιδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Δημοσχάκης: Μετά το τελεφερίκ Διδυμοτείχου, θα… ανοίξει το κλειστό απ’ το 2018 Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας!!!

Όσο για το τελεφερίκ που θα έφτιαχνε στο Διδυμότειχο, αυτό το άφησε για αργότερα. Τώρα έχει επικεντρωθεί στην τροφοδοσία του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας με ζαχαρότευτλα, αφού στις δηλώσεις του τόνιζε πως είναι αισιόδοξος για την επαναλειτουργία του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*