“Αυτό θα… πάρετε στον Έβρο”: Η απάντηση των Θρακιωτών σε Μπαχτσελί και Τούρκους

“Αυτό θα… πάρετε στον Έβρο”: Η απάντηση των Θρακιωτών σε Μπαχτσελί και Τούρκους

Την δική τους απάντηση δίνουν οι Εβρίτες και συνολικά οι Θρακιώτες στους Τούρκους, τον ηγέτη του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί και τους οπαδούς του “Γκρίζους Λύκους”, για την πρόκληση των προηγούμενων ημερών.

Ως γνωστόν, ο κ.Μπαχτσελί εμφανίστηκε κρατώντας έναν προκλητικό και απίστευτο χάρτη σε κορνίζα, που απεικονίζει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη ως τουρκικά εδάφη. Τον προσέφεραν οι οπαδοί του στον Τούρκο εθνικιστή ηγέτη, που σημειωτέον είναι και κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Οι Θρακιώτες λοιπόν επέλεξαν έναν γάιδαρο, ένα “γκάτζιο” σε μια… χαρακτηριστική στιγμή και έδωσαν με αυτό τον τρόπο την απάντηση στους Τούρκους και τον Μπαχτσελί. Τι θα… πάρουν δηλαδή, αφού ονειρεύονται να αρπάξουν ελληνικά εδάφη.

Ο Μπαχτσελί να θυμίσουμε επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης “Γκρίζοι Λύκοι”, της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής, και είχε συνάντηση στελέχη της.

Το Evros-news.gr συγχαίρει τους εμπνευστές αυτού του πίνακα-απάντηση στον Τούρκο εθνικιστή ηγέτη και σε όσους στην γειτονική χώρα κάνουν παρόμοια… όνειρα.

 

Ένα σχόλιο

  1. ” Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ “!!! Πολύ Ε Ξ Υ Π Ν Ο!!! Η photo ας “συνοδεύεται” και με τη φράση: You will get, THE THIRD AND THE LONGEST!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*