Ορεστιάδα: Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Διαρκείας του “Άθλου”, για το κορυφαίο πρωτάθλημα της Volleyleague

Ορεστιάδα: Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Διαρκείας του “Άθλου”, για το κορυφαίο πρωτάθλημα της Volleyleague

Με σύνθημα: Κάρτες διαρκείας 2022-23-Για έναν νέο «Άθλο» με ΜVP τον κόσμο μας, η ομάδα της Ορεστιάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους να τις προμηθευτούν για να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Volleyleague, όπου ο Άθλος θα μετέχει πρώτη φορά. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Ορεστιάδας:

“Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Η ομάδα μας πέτυχε τον Άθλο της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, κάτι που περίμενε εδώ και καιρό η Ορεστιάδα.

Μία νέα εποχή αρχίζει για τον Άθλο Ορεστιάδας που, μετά την ιστορική του συμμετοχή στα… «σαλόνια» της Volleyleague, βάζει μπρος για τον επόμενο… άθλο! Την εδραίωση στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ και την καταξίωση του, ως μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ένα στόχο που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε. Η πίστη σας στην ομάδα, δύναμη μας για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε περήφανη την πόλη μας, αλλά και ολόκληρο τον Έβρο.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες, να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες και να σας χαρίσουμε ανεπανάληπτες συγκινήσεις, με ξεχωριστές εκπλήξεις και πολλά happenings!

Όλα με πρωταγωνιστή εσάς!

Προμηθευτείτε τις νέες ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ελάτε να μοιραστούμε το πάθος μας για τον Άθλο Ορεστιάδας και την αγάπη μας για το βόλεϊ. Γιατί για μας κάθε αγώνας είναι «γιορτή» και χαιρόμαστε, διασκεδάζουμε, χειροκροτούμε τις προσπάθειες των αθλητών μας!

Με την ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023 παρακολουθείστε από κοντά τις συναρπαστικές προσπάθειες της αγαπημένης μας ομάδας και γίνετε «κομμάτι» μιας ακόμη «χρυσής» σελίδας της ιστορίας του Άθλου Ορεστιάδας.

Σημεία διάθεσης

-Γραφεία Άθλου Ορεστιάδας (γήπεδο Ν. Σαμαράς) 18:00 – 21:00

-Ταξιδιωτικό πρακτορείο «Alpino Tours» (Κωνσταντινουπόλεως 200)

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τριανταφυλλίδης Ιωάννης» (Κωνσταντινουπόλεως 198)

* Τηλ. Επικοινωνίας : 6932242504

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΘΛΟ ΜΕ ΜVP TON ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!