Ο ασταμάτητος Γιώργος Τσαλίκης έρχεται και αυτός, στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Ο ασταμάτητος Γιώργος Τσαλίκης έρχεται και αυτός, στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται και αυτός το Σάββατο 6 Αυγούστου, να… απογειώσει με την συμμετοχή του το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού στο πιο εκρηκτικό πάρτι του φετινού καλοκαιριού.

Ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές, ότι το Σάββατο 6 Αυγούστου θα υπάρχει ένα Special LIVE Act με τον Γιώργο Τσαλίκη. Μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, διαφορετική από ότι έχετε συνηθίσει ως τώρα στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού, μία βραδιά που θα μετατραπεί στο απόλυτο πάρτι του καλοκαιριού.

Γιατί το ίδιο βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε:
Τους KINGS, γιατί πάρτι χωρίς “βασιλιάδες” και τη νέα τους “Madame” δεν γίνεται. Θα πάτε “όπου σας πάνε”.. Καλοκαίρι.. “Παγωτό”.. “Μπικίνι”.. Και πριν βάλετε το μπικίνι σας, ο #Mc_Daddy θέλει πάρτι στο “Νησί” , δίπλα στη λίμνη Τυχερού.
Ακόμα δεν ξέρουμε βέβαια ποιος θα παίξει μπάλα σαν τον Ράμος μες στο Μπερναμπέου… ο MC Daddy ή ο Bossikan ; Ο Bossikan ή ο MC Daddy;
Ο Bossikan είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση τράπερ που έχει περισσότερα κοινά με τον Παντελίδη παρά με τον Young Thug: είναι λαϊκός ακόμα και στον λυγμό του, όταν λέει τραγουδιστά τα ρεφρέν.
Oh, ναι…

Το γρίφο θα τον λύσει η Άσπα!
Η Άσπα, η νεαρή τραγουδίστρια θα μας ξεσηκώσει με την επιτυχία της “Στάχτη”, αλλά και το νέο της ντουέτο με τον αδερφό της Mad Clip, που αγαπήθηκε μέσα σε λίγες ώρες κοντεύοντας τα 2,000,000 προβολές.

Ξεκίνημα 5 Αυγούστου με Γιώργο Αλκαίο

Το ξεκίνημα του φεστιβάλ θα κάνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, που επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια»,  υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Το εισιτήριο προπώλησης παραμένει: 12€
Ταμείο: 15€