Παρουσίαση live cooking και προσφορά θαλασσινών δημιουργιών στον κόσμο απ’ την ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης

Παρουσίαση live cooking και προσφορά θαλασσινών δημιουργιών στον κόσμο απ’ την ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης

Η ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, θέλοντας να τιμήσει τη Ναυτική μας Ιστορία, συμμετέχει, στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας που θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η σχολή θα συμμετέχει στις προγραμματισμένες δράσεις και συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30 μπροστά από τα Δικαστήρια επί της Παραλιακής οδού, με δράση live cooking και γευσιγνωσία θαλασσινών δημιουργιών.

Οι μαθητές της σχολής μας και συγκεκριμένα οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που απέκτησαν, θα δημιουργήσουν εκλεκτά πιάτα με έμπνευση από τη Θρακιώτικη Κουζίνα και άρωμα θάλασσας, τα οποία το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει.

Με αφορμή την τρέχουσα περίοδο, κατά την οποία οι νέοι υποψήφιοι μαθητές υποβάλουν αιτήσεις για φοίτηση στα τμήματα της σχολής μας για την Νέα Σχολική χρονιά,

θα υπάρχει δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της δράσης, να πραγματοποιείται ενημέρωση των υποψήφιων μαθητών από καθηγητές της σχολής για τις νέες ειδικότητες, τις προϋποθέσεις φοίτησης και τις παροχές που τους προσφέρει η σχολή.