Γλήνιας για… καταστροφολόγους: Στην Σαμοθράκη 12.000 περισσότεροι επισκέπτες από πέρυσι, τους 3 τελευταίους μήνες

Γλήνιας για… καταστροφολόγους: Στην Σαμοθράκη 12.000 περισσότεροι επισκέπτες από πέρυσι, τους 3 τελευταίους μήνες

-Απάντηση στην καταστροφολογία, κινδυνολογία και μιζέρια που “έβγαλε” με δηλώσεις του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Φώτη Φωτεινός

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Σαμοθράκης Γιάννης Γλήνιας, με μια ανάρτηση του βάζει τα πράγματα στην θέση τους και δίνει έμμεση απάντηση στην… κινδυνολογία και την μιζέρια του πρώην Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και νυν ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Φωτεινού.

Ο κ.Φωτεινός τις προηγούμενες ημέρες μιλώντας στο ραδιόφωνο Maximum και την εκπομπή του “συναδέρφου” του επίσης πρώην Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Κολιού, επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου κινδυνολογία, καταστροφολογία και μίζερη αναφορά για την τουριστική περίοδο στην Σαμοθράκη. Ίσως για να δικαιολογήσει πιθανό προσωπικό επιχειρηματικό του πρόβλημα αφού ασχολείται και με τον τουρισμό και έχει καταλύματα, ίσως γιατί από την στιγμή που αποχώρησε απ’ την παράταξη του δημάρχου Νίκου Γαλατούμου προσπαθεί όποτε βρει την ευκαιρία να επιρρίψει ευθύνες ακόμα και όταν αυτές δεν υπάρχουν.

Έτσι μίλησε ότι η φετινή τουριστική περίοδος είναι μέχρι τώρα “Η χειρότερη τουριστική περίοδος για τη Σαμοθράκη”, αλλά και “Δεν υπάρχει οργανωμένη προβολή για την τουριστική ανάπτυξη της Σαμοθράκης”. Δεν μας είπε βέβαια τι έκανε ο ίδιος προσωπικά όσο ήταν στην παράταξη της δημοτικής αρχής και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, γιατί δεν θυμόμαστε να έχει ανάλογες… αγωνίες.

Ο Γιάννης Γλήνιας λοιπόν με συγκεκριμένα στοιχεία αλλά και αριθμούς, ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι:

Από τα έως τώρα επίσημα στοιχεία που έλαβε η Δημαρχεία, από τον Απρίλιο του 2022 έως και σήμερα έχουμε 12.000 αφίξεις περισσότερες αφίξεις με το πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής από πέρυσι”.

Κι αυτά τα στοιχεία αποκλείεται να μην τα γνώριζε ο κ.Φωτεινός, μια και είναι γνωστό σε όλη την Σαμοθράκη πως έχει άριστες σχέσεις με τον ταξιδιωτικό πράκτορα της Zante Ferries στο νησί, τον Γαβριήλ Χατζηγαβριήλ, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι συνεργάζεται και ο ίδιος με την συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία. Ίσως γι’ αυτό να έχει ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΦΩΝΙΑ και να μην έχει σχολιάσει ΤΙΠΟΤΑ έως τώρα και ως… ραδιοφωνικός αστέρας μια και κάνει εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο της Σαμοθράκης, για την ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΞΗΣΗ στα εισιτήρια αυτό το καλοκαίρι από την Zante Ferries που ανέβασαν ακόμα περισσότερο το κόστος για τους επισκέπτες, με την δικαιολογία του αυξημένου ενεργειακού κόστους. Μια εταιρεία που να μην ξεχνάμε εισπράττει και ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 4 εκατ. ευρώ περίπου τον χρόνο.

Η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού Γιάννη Γλήνια, αναφέρει:

“Δεν χρειάζεται συνεχώς να καταστροφολογούμε!
Ούτε να κάνουμε αναλύσεις του ποδαριού σε ένα θέμα που τουλάχιστον σε κάποιους ανήκει στα” άγνωστα θέματα “.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!!!
Δεν κάνει καλό σε κανένα,
Ούτε καν στην αντιπολίτευση.
Το ότι θα είναι ακόμα μια περίεργη σεζόν δεν το αμφισβητεί κανένας.
Ξανά στο προσκήνιο η πανδημία, ο πόλεμος και οι παγκόσμιες αρνητικές συνέπειες του ρίχνουν βαρειά την σκιά τούς στο τουριστικό μας προϊόν.
Όμως δεν έχουμε σίγουρα αρνητική πορεία σε σχέση με το πρόσφατο (δημοτικό) παρελθόν!
Για πρώτη φορά οι επιδοτούμενες τέσσερις μέρες της θαλάσσιας συγκοινωνίας σε σχέση με το παρελθόν έγιναν εφτά!
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχουμε σύνδεση με άλλον έναν προορισμό!
Για πρώτη φορά έχουμε δρομολόγια, μετά από πολλά χρόνια με λεωφορείο για Παχιά Άμμο και για Κήπους.
Για πρώτη φορά μετά από ενέργειες έχουμε το μαρμάρινο πιστό αντίγραφο της Νίκης μας!
Για πρώτη φορά ακόμη δύο νέες προτάσεις
Σε Κήπους και Παχιά Άμμο με δύο νέα αναψυκτήρια!
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ανοίγει ξανά το καταδυτικό κέντρο του δήμου στον Άγκιστρο! και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο και στην προσπάθεια με το οργανωμένο καταδυτικό των δύο φίλων από την Ρουμανία που είχα την τιμή να τους βρω τον χώρο!
Για πρώτη φορά εννέα τηλεοπτικά κανάλια της περιφέρειας παίζουν Σαμοθράκη (ξανά εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΠΕΔ).
ΕΧΟΥΜΕ κάνει και τα πανελλήνιας εμβέλειας καλέσματα μας όπως κάθε χρόνο, εφέτος προσκαλέσαμε τον Ευτύχη τον Μπλέτσα και την εκπομπή του happy traveler και αυτός ανταποκρίθηκε!
Μαζί με την Περιφέρεια υποδεχτήκαμε ομάδα από Ιταλούς δημοσιογράφους !
Το σποτ για την Σαμοθράκη παίζει και εφέτος στην Ρουμανία!
Υποδεχτήκαμε με επιτυχία την REGATTA όπου φίλοι από όλα τα Βαλκάνια ενθουσιάστηκαν με την εκδήλωση απονομής βραβείων από τον Δήμο και θα γίνουν απ’ ότι μας είπαν διαφημιστές της Σαμοθράκης!
Φέρνουμε ξανά μετά από πολλά χρόνια, μαζί με την Περιφέρεια
ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΣΥΝΈΔΡΙΟ Στην Σαμοθράκη!
Σηματοδοτούσε για πολλά χρόνια , πολλά για την Σαμοθράκη και τον τουρισμό τής
Και δυστυχώς καμία ενέργεια δεν είχε γίνει,
Ευτυχώς τα καταφέραμε!
Έχουμε σημαντική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις με έντυπα, με BE 2 BE
Και με συνεντεύξεις
Και συνεχίζουμε!
ΤΗΝ επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν διάφορες εκδηλώσεις για το καλοκαίρι!
Και τέλος να πούμε στον κόσμο,
Που θέλει να ενημερώνεται έγκυρα και αξιόπιστα,
ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ
ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ
Από τον Απρίλιο έως και σήμερα
ΕΧΟΥΜΕ 12000 ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ !
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*