Έβρος: Νέες συλλήψεις Έλληνα και αλλοδαπού διακινητή λαθρομεταναστών

Έβρος: Νέες συλλήψεις Έλληνα και αλλοδαπού διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο(2)διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.