Διδυμότειχο: Πολύ σοβαρός τραυματισμός 20χρονου σε τροχαίο με μηχανή – Εγχειρίζεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Διδυμότειχο: Πολύ σοβαρός τραυματισμός 20χρονου σε τροχαίο με μηχανή – Εγχειρίζεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Πολύ σοβαρός τραυματισμός 20χρονου σε τροχαίο με μηχανή που δεν ήταν μεγάλου κυβισμού, σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 6 το πρωί στο Διδυμότειχο, μετά την γέφυρα στην είσοδο της πόλης σε στροφή που υπάρχει εκεί, πριν το 3ο Δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και οι φίλοι του που ακολουθούσαν με αυτοκίνητο (πιθανόν να επέστεφαν όλοι μαζί από διασκέδαση) μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, διασωληνώθηκε άμεσα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και στη Νευροχειρουργική κλινική. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, αφού η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή.

Ο 20χρονος έμενε στο Διδυμότειχο, οι γονείς του κατάγονται από χωριά της περιοχής και στην τοπική αγωνία υπάρχει αγωνία για την εξέλιξη της κατάστασης του, με τις ευχές όλων μας να τον συνοδεύουν για γρήγορη αποκατάσταση της υγεία του.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία του Διδυμοτείχου, αλλά φαίνεται πως η μηχανή του η οποία δεν ήταν μεγάλου κυβισμού φαίνεται ότι γλίστρησε στην προσπάθεια του να στρίψει με κατεύθυνση προς την πόλη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*