Ορεστιάδα: Έφτασαν λυόμενα για τη νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Έφτασαν λυόμενα για τη νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασαν σήμερα στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας και λυόμενα σπίτια για τη νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών που κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη που δημοσιεύει το Evros-news.gr, νταλίκες φορτωμένες με λυόμενους οικίσκους, τους μετέφεραν στο χωριό Φυλάκιο για να τοποθετηθούν στον χώρο των 33 στρεμμάτων που ήδη έχει σχεδόν διαμορφωθεί, απέναντι από τις υπάρχουσες δομές των ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η κατασκευή της νέας δομής που ετσιθελικά επέβαλλαν ο υπουργός Μετσνάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και η Κυβέρνηση, δεν μπορεί άλλωστε να ανακοπεί με… μερικές ελληνικές σημαίες που ανάρτησαν στο διπλανό οικόπεδο όπου κα χτιστεί το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας, κάποιοι από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Γιατί με εξαίρεση τον αγωνιστή Πρόεδρο του Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, η ανάμιξη των υπολοίπων πριν λίγους μήνες στην συγκεκριμένη υπόθεση, εκφύλισε ξεκάθαρα τον αγώνα του απλού κόσμου και τις αυθόρμητες δυναμικές αντιδράσεις του και ουσιαστικά επέτρεψε να προχωρήσει κανονικά η κατασκευή της νέας δομής.