Η εντυπωσιακή Ευγενία Σαμαρά του “Σασμού” κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη και την.. αποθεώνει

Η εντυπωσιακή Ευγενία Σαμαρά του “Σασμού” κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη και την.. αποθεώνει

-«Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών» έγραψε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Η εντυπωσιακή Ευγενία Σαμαρά, μετά το τέλος του πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός”, ξεκίνησε τις διακοπές της έτσι ώστε να επιστρέψει ανανεωμένη στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Η ηθοποιός που κατάφερε να ξεχωρίσει στη σειρά του Alpha ως “Στέλλα”, αποφάσισε να κάνει εναλλακτικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι και γι’ αυτό επέλεξε την όμορφη Σαμοθράκη που συνδυάζου βουνό, θάλασσα και καταρράκτες. Το φυσικό τοπίο του νησιού σου κόβει την ανάσα και όταν το επισκεφθείς δεν θες να φύγεις. Η ίδια μάλιστα αποθέωσε το “νησί της Νίκης” γράφοντας χαρακτηριστικά: «Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών» και πάνω από 33.000 ακόλουθοι της εντυωσιάστηκαν.

Η Ευγενία Σαμαρά μέσα από το instagram της μοιράστηκε φωτογραφίες με τους followers της, όπου μας δείχνει ότι επισκέφθηκε το φαράγγι του Φονιά και τις περίφημες Βάθρες του και μάλιστα τόλμησε και βούτηξε στα παγωμένα νερά του καταρράκτη.

Μεταξύ άλλων, η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, οι οποίοι δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους διαδικτυακούς της φίλους.