Ηλίας Κιναλόπουλος : Ο Εβρίτης προπονητής που έφερε την ομάδα χάντμπολ της Τσέλσι στην κορυφή

Ηλίας Κιναλόπουλος : Ο Εβρίτης προπονητής που έφερε την ομάδα χάντμπολ της Τσέλσι στην κορυφή

Ένας Εβρίτης προπονητής, ο Ηλίας Κιναλόπουλος από την Αλεξανδρούπολη, οδήγησε την ομάδα χάντμπολ της φημισμένης Τσέλσι στην κορυφή και συγκεκριμένα με αυτόν στον πάγκο πέτυχε την άνοδο στην κατηγορία της Βρετανικής Premier League.

Μια επιτυχία που ήρθε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος μπορεί να είναι παγκόσμια γνωστός για την ποδοσφαιρική της ομάδας και τους τίτλους που έχει κατακτήσει σε Βρετανικό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ασφαλώς είναι πολύ σημαντικό για έναν συντοπίτη μας προπονητή, να πετυχαίνει μια τόσο σημαντική διάκριση.

Ο πολύπειρος Ηλίας Κιναλόπουλος, που έχει εργαστεί και σε ομάδες χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης αλλά και σε όλη την Ελλάδα με επιτυχίες, οδήγησε την ομάδα χάντμπολ της Chelsea στην κορυφή της National League. Κάτι που της έδωσε αυτόματα το “εισιτήριο” για την Βρετανική Premier League.

Βρίσκεται στον σύλλογο της Αγγλίας τα τελευταία τρία χρόνια και με συστηματική δουλειά, πάθος και επιμονή έχει καταφέρει να χτίσει μια μοναδική ομάδα. Κάτι που το αναγνωρίζουν διοικούντες και φίλαθλοι της Τσέλσι.