Σπύρος Δέδογλου: Παραιτήθηκε από Συντονιστής Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Οι λόγοι που επικαλείται

Σπύρος Δέδογλου: Παραιτήθηκε από Συντονιστής Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Οι λόγοι που επικαλείται

Την παραίτηση του από Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλλε ο Σπύρος Δέδογλου, μετά από τρία χρόνια στην συγκεκριμένη θέση.

Το ανακοίνωσε και δημόσια ο ίδιος χθες βράδυ, επικαλούμενος ως λόγο για την απόφαση αυτή το ασυμβίβαστο που έχει τεθεί κεντρικά από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για όσους εκδηλώσουν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εθνικές εκλογές. Κι επειδή ο κ.Δέδογλου, μετά την υποψηφιότητα που είχε θέσει το 2012, τότε με το κόμμα της Λούκας Κατσέλη, την “Κοινωνική Συμφωνία”, αποφάσισε να είναι υποψήφιος στον Έβρο τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούσε παρά να παραιτηθεί.
Όπως γνωστοποίησε μάλιστα ο ίδιος, η εκλογή του νέου Συντονιστή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα από τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν γνωρίζουμε αν θα προκύψει και πάλι άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του Μενέλαου Μαλτέζου, όπως ήταν ο Σπύρος Δέδογλου τον οποίο πολλοί “σύντροφοι” του στο κόμμα τον αποκαλούσαν “αχυράνθρωπο του Μαλτέζου”. Πάντως για την παραίτηση του ο εκ Τυχερού πότε αγρότης, πότε δημοσιογράφος, πότε εργαζόμενος σε ΟΠΑΠ Play, πότε… γεωστρατηγικός αναλυτής (αλλάζει επαγγέλματα όπως τα κόμματα ο επί χρόνια φίλος απ’ τα παλιά Σπύρος) τόνισε:
“Ήταν η τελευταία εκδήλωση για μένα ως Συντονιστής της Ν.Ε. του κόμματος στον Έβρο, η συζήτηση με τον τομεάρχη εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστα Ζαχαριάδη.
Μετά από τρία χρόνια σε αυτή τη θέση, η παραίτηση μου γίνεται μετά την διαθεσιμότητα μου για το ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών, λόγω του ασυμβίβαστου που υπάρχει στο κόμμα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Ν.Ε., τους συντονιστές και τα μέλη των συντονιστών επιτροπών των ΟΜ , όπως και όλα τα μέλη του νομού μας για τη στήριξη τους.
Την Δευτέρα θα έχουμε νέο συντονιστή-στρια τον οποίο φυσικά και θα στηρίξω όπως θα κάνουμε όλοι”.