Η Εβρίτισσα Ολυμπιονίκης Μόρφω Δροσίδου, έγινε Ομοσπονδιακή προπονήτρια του Τάεκβοντο

Η Εβρίτισσα Ολυμπιονίκης Μόρφω Δροσίδου, έγινε Ομοσπονδιακή προπονήτρια του Τάεκβοντο

Η Εβρίτισσα Ολυμπιονίκης του Τάεκβοντο Μόρφω Δροσίδου (από το Νεοχώρι Ορεστιάδας) που μετά την απόσυρση της από την ενεργό δράση είναι προπονήτρια, έγινε Ομοσπονδιακή προπονήτρια του αθλήματος, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην γειτονική μας Βουλγαρία.

Η συντοπίτισσα μας που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, το ανακοίνωσε μάλιστα η ίδια μέσα από την προσωπική τη σελίδα, χωρίς να κρύβει την δικαιολογημένα χαρά και ικανοποίηση της:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει για ομοσπονδιακή προπονήτρια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη μου Νίκο Θωμαίδη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια!!!
“Έπειτα από μακροχρόνια διαδρομή ως αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό μου σε Παγκόσμιο επίπεδο και Ολυμπιάδα, έφτασε η στιγμή που με μεγάλη τιμή και χαρά αποδέχτηκα, ν’ αναλάβω τα καθήκοντα της Ομοσπονδιακής προπονήτριας.
Με το εθνόσημο στην καρδιά αυτήν την φορά από διαφορετικό πόστο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Θερμά ευχαριστήρια αλλά και συγχαρητήρια οφείλονται στην Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο που σε τόσο δύσκολους καιρούς, κατάφερε να υποστηρίξει την ομάδα μας και τους νέους της.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι κάνουν αυτό το θαρραλέο βήμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «Sofia 2022 World Taekwondo Junior Championship» και είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσουν μεγάλη περηφάνεια και συγκίνηση».