Αλεξανδρούπολη: Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” με διάρκεια 3 ημέρες (4-5-6 Αυγούστου), χωρίς ν’ ανακοινωθούν λεπτομέρειες

Αλεξανδρούπολη: Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” με διάρκεια 3 ημέρες (4-5-6 Αυγούστου), χωρίς ν’ ανακοινωθούν λεπτομέρειες

Μια βδομάδα πριν την έναρξη της, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την διεξαγωγή της “Λευκής Νύχτας” και μάλιστα με διάρκεια 3 ημέρες (4-5-6 Αυγούστου), χωρίς όμως να ανακοινώσει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η νέα διοίκηση με Πρόεδρο τον Βασίλη Κασαπίδη, απλά απέστειλε στα ΜΜΕ την αφίσα της εκδήλωσης, χωρίς όμως καμιά λεπτομέρεια. Δηλαδή τι θα ισχύσει, ποιες παράλληλες μουσικές και άλλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και τι ακριβώς θα γίνει. Το μοναδικό που αναφέρει, είναι ότι η τελετή έναρξης θα γίνει μπροστά στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 20.30 το βράδι, με την συμμετοχή και του Ωδείου ΦΑΕΘΩΝ. Τίποτε άλλο, αν και όπως επισημάναμε, μας χωρίζει μόλις μια εβδομάδα από την εκδήλωση. Να μην έχουν ρυθμίσει ακόμα τις λεπτομέρειες ο κ.Κασαπίδης και οι συνεργάτες του, πιθανόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και γι’ αυτό δεν ανακοίνωσαν τίποτα.

Όπως είχε γίνει πάντως γνωστό όταν έλαβε το τυπικό «πράσινο φως» από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά την συνεδρίασή του η διεξαγωγή της “Λευκής Νύχτας” στην Αλεξανδρούπολη, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα είναι αποκλεισμένο για τα αυτοκίνητα και να επωφεληθούν από προσφορές και εκπτώσεις στις οποίες θα προχωρήσουν, ειδικά για εκείνο το βράδυ, τα καταστήματα.
Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, με φορείς που θα τον πλαισιώσουν, θα προγραμματίσουν και μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως μουσικές σκηνές και δράσεις για τους μικρούς φίλους.
Η λειτουργία των καταστημάτων θα είναι ως τα μεσάνυχτα για την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις εξής περιοχές του κέντρου: Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου και 14ης Μαΐου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ικτίνου, Περικλέους, Πατριάρχου Κυρίλλου, Ανδριανουπόλεως Εθνικής Αντιστάσεως, Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Νικ. Φωκά έως της οδού Τζαβέλα συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές, όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων.