Έρχεται το… ΤυχεΡΟΚ με δωρεάν είσοδο – Λεωφορεία από Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα για το Φεστιβάλ Νεολαίας

Έρχεται το… ΤυχεΡΟΚ με δωρεάν είσοδο – Λεωφορεία από Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα για το Φεστιβάλ Νεολαίας

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού που επιστρέφει δυναμικά 5-6-7 Αυγούστου, μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,

Το… ζέσταμα όμως ξεκινάει την Πέμπτη 4 Αυγούστου με το ΤΥΧΕΡΟΚ, μια βραδιά με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νεολαίας του Τυχερού. Από την Παρασκευή 5 Αυγούστου ξεκινάει ένα εκπληκτικό τριήμερο, με πολύ μουσική, χορό, τραγούδι και όχι μόνο.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μετά από συμφωνία με το ΚΤΕΛ Έβρου θα υπάρχουν δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των θεατών τόσο από Αλεξανδρούπολη όσο και από την Ορεστιάδα στη 1 τα ξημερώματα, μετά την λήξη των εκδηλώσεων δηλαδή:

“Ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ για την συνεργασία με το φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού.
Ισχύουν τα υπάρχοντα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη Τυχερό 19:30 και Ορεστιάδα – Τυχερό 18:00.
Επίσης, μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας μετ’ επιστροφής με δρομολόγιο επιστροφής 01:00 , σε συνεννόηση πάντα με το ΚΤΕΛ.
Τηλέφωνο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης 2551026479″.

Η έναρξη του Φεστιβάλ την Παρασκευή 5 Αυγούστου γίνεται με τον Γιώργο Αλκαίο να μας παρασύρει σε μία μουσική υπερπαραγωγή και παράλληλα διασκεδαστική, εξίσου επετειακή και τα 30 χρόνια επιτυχίες με “Τα δικά μας τραγούδια”.
30 χρόνια όχι μόνο επιτυχίες, αλλά και αναμνήσεις και συναισθήματα.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου παίρνουν σκυτάλη τα πιο νεανικά σχήματα παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη, η προσθήκη του οποίου προκάλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη και ολοκλήρωσε το απόλυτο πάρτι του καλοκαιριού. Ο άνθρωπος συνώνυμο της θετικής ενέργειας, της διασκέδασης, που συνδέσαμε στιγμές της ζωής μας συναισθηματικά με κορυφαίες μπαλάντες του.
Οι KINGS με μία δεκάχρονη πορεία στην ποπ μουσική (Όπου με πας, Όσο θα λείπεις, Μπικίνι, Βασιλιάς, κ.α.) και δικαίως την επιτυχία του καλοκαιριού “Madame”.
Ο Mc Daddy που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ντουέτο “Πάρτι στο νησί” και το παίζω μπάλα σαν τον Ράμος μες στο “Μπερναμπέου”.
Η Άσπα, μία ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια, που αγαπήθηκε με μέσα από τη viral επιτυχία της”Στάχτη”, θα παρουσιάσει το νέο της ντουέτο με τον εκλιπόντα αδερφό της Mad Clip, “Oh no”.
Και ο Bossikan, με ιδιαίτερη αποδοχή στη Βόρεια Ελλάδα, είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση τράπερ που έχει περισσότερα κοινά με τον Παντελίδη παρά με τον Young Thug: είναι λαϊκός ακόμα και στον λυγμό του, όταν λέει τραγουδιστά τα ρεφρέν.

Κυριακή 7 Αυγούστου:
Το Φεστιβάλ κλείνει επικά και επετειακά με την μεγάλη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ, το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα θα γιορτάσει μαζί μας 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, γιατί “όπου υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει μουσική και οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα είναι εκεί”.
Open act οι νικητές του school wave festival “Άκρον Αωτον”.

Προπώληση ΜΟΝΟ : 12€
Σε όλα τα σημεία προπώλησης και στο Viva.gr