Συνάντηση Νέων Άρδας: Απόψε Δευτέρα (9 μ.μ) η συναυλία Ιακωβίδη, Josephine, Πιτσίνιαγκα, που αναβλήθηκε χθες λόγω βροχής

Συνάντηση Νέων Άρδας: Απόψε Δευτέρα (9 μ.μ) η συναυλία Ιακωβίδη, Josephine, Πιτσίνιαγκα, που αναβλήθηκε χθες λόγω βροχής

Απόψε Δευτέρα 1 Αυγούστου, με ώρα έναρξης 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Πέτρου Ιακωβίδη, της Josephine και του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για την Συνάντηση Νέων Άρδας που αναβλήθηκε χθες λόγω της ξαφνικής βροχής.

Όπως ανακοίνωσε άμεσα η Οργανωτική Επιτροπή, η λήξη της 26ης Συνάντησης Νέων “Άρδας 2022”, θα πραγματοποιηθεί σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και:
Η συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη, της Josephine και Στέφανου Πιτσίνιαγκα θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα, 1 Αυγούστου στις 21:00.
Τα ημερήσια εισιτήρια και οι κάρτες διαρκείας που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά.
Για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια τα εκδοτήρια στην είσοδο του φεστιβάλ θα λειτουργούν κανονικά από τις 19:00.
To “Ευχαριστώ” του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη
σε Ιακωβίδη, Josephine για την αποψινή παρουσία
Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης με ανάρτηση του ευχαρίστησε τους Πέτρο Ιακωβίδη και Josepine που παρέμειναν και θα εμφανιστούν και απόψε συνεχίζοντας την συναυλία η οποία διακόπηκε χθες λόγω της βροχής. Κι αυτό παρ’ ότι δεν προβλέπονταν κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο τους.
Η ανάρτηση του κ.Μαυρίδη αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*