Η Εβρίτισσα Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα παρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή Breakfast@Star

Η Εβρίτισσα Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα παρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή Breakfast@Star

Οι υπογραφές έπεσαν και το ζευγάρι της Εβρίτισσας Ελένης Χατζίδου και του συζύγου της Ετεοκλή Παύλυ επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από νέα «στέγη», του STAR.

Άλλωστε το «διαζύγιο» με τους Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά ήταν οριστικό και η διοίκηση του σταθμού αναζητούσε ένα άλλο ζευγάρι.

Έτσι τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Breakfast@Star θα είναι η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια (από τα Λουτρά Αεξανδρούπολης) Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που έχουν… προϋπηρεσία, έχοντας παρουσιάσει καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

Επίσημα το STAR «ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star

Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Έτσι λοιπόν με τη… βούλα της ανακοίνωσης τη νέα σεζόν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα σερβίρουν Breakfast@Star καθημερινά προσπαθώντας να καθίσουν στο… τραπέζι τους όσο περισσότεροι τηλεθεατές γίνεται…!