Ελικόπτερα Kiowa θα επιτηρούν πλέον στον Έβρο. Η κίνηση-ματ των Στρατηγών Φλώρου και Χουδελούδη

Ελικόπτερα Kiowa θα επιτηρούν πλέον στον Έβρο. Η κίνηση-ματ των Στρατηγών Φλώρου και Χουδελούδη

Ζεύγος ελικοπτέρων Kiowa, επιτηρεί από χθες Τετάρτη στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του ποταμού, όπου βρίσκονται οι μονάδες της πρώτης γραμμής, τα φυλάκια και τα παρατηρητήρια του στρατού μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ηλία Προύφα που δημοσίευσε το kranosgr, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έξοδο του Αμπντουλ Χαμίτ Χαν, στην Ανατολική Μεσόγειο και κάτω από άκρα μυστικότητα, δύο ελικόπτερα Kiowa, μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη προς ενίσχυση των εδώ στρατιωτικών δυνάμεων του Δ’ΣΣ και έγιναν ήδη ορατά από τους κατοίκους της περιοχής.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Διοικητή 1ης Στρατιάς, του Εβρίτη Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος έχοντας τη στήριξη και έγκριση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, έδωσε εντολή στον Ταξίαρχο Διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ, Γιάννη Χειμαριό, για μετακίνηση των δύο ελικοπτέρων στον Έβρο.

Έτσι πλέον οι Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής, μετά και την αποστολή κομάντος από το Στρατηγό Χουδελούδη, ενισχύονται ακόμη περισσότερο.

Η viral φράση του Διοικητή της 1ης Στρατιάς τον περασμένο Ιούνιο στο πεδίο βολής {ΑΣΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ” την ώρα που γινόταν παραβιάσεις στο Αιγαίο ότι: ”Εμείς θα δείξουμε πράγματα που θέλουμε οι άλλοι να τα δουν. Αυτά που δεν θέλουν να πάθουν, θα τα δουν. Είμαστε εδώ και τους περιμένουμε!”, παραμένει επίκαιρη.

Πηγή: kranosgr.com

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*