Αλεξανδρούπολη: Το λίαρ τζετ ξένου μεγαλοεπιχειρηματία που επισκέπτεται τη Μύκονο, “πάρκαρε” στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”

Αλεξανδρούπολη: Το λίαρ τζετ ξένου μεγαλοεπιχειρηματία που επισκέπτεται τη Μύκονο, “πάρκαρε” στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”

Την στιγμή που σήμερα αναμένονται στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης οι δυο πρώτες πτήσεις τσάρτερ από το Παρίσι, μετά από πέντε χρόνια που είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης αποθήκης καυσίμων, έχει προκαλέσει ερωτηματικά η παρουσία του μικρού αεροπλάνου που βλέπετε στην φωτογραφία μας.

Πρόκειται για ένα λίαρ τζετ, το οποίο βρίσκεται παρκαρισμένο αρκετές ημέρες στον χώρο επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών των εμπορικών πτήσεων. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για το ιδιωτικό αεροπλάνο ξένου μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο αυτές τις ημέρες. Το λίαρ τζετ όπως ήρθε για παρκάρισμα στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, επειδή σε αυτό της Μυκόνου δεν υπάρχει χώρος, λόγω της τεράστιας κίνησης που υπάρχει με παρουσία διαφόρων αεροπλάνων.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που αεροπλάνα, είτε λίαρ τζετ είτε μεγαλύτερα, επιλέγουν το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, είτε γιατί είναι φθηνότερα τα τέλη παραμονής, είτε γιατί λόγω κίνησης σε άλλα αεροδρόμια δεν υπάρχει χώρος εκεί.