Επίθεση “Εφημερίδας των Συντακτών” στο Evros-news.gr, γιατί δημοσιεύουμε ΒΙΝΤΕΟ λαθρομεταναστών: Μας αποκαλεί “ακροδεξιούς, αντιπροσφυγικούς και ρατσιστές”

Επίθεση “Εφημερίδας των Συντακτών” στο Evros-news.gr, γιατί δημοσιεύουμε ΒΙΝΤΕΟ λαθρομεταναστών: Μας αποκαλεί “ακροδεξιούς, αντιπροσφυγικούς και ρατσιστές”

-Για το ίδιο δημοσίευμα που μας έκανε η συγκεκριμένη αριστερή εφημερίδα επίθεση, ενοχλήθηκαν και οι… Τούρκοι

Επίθεση, για άλλη μια φορά, εξαπέλυσε εναντίον του Evros-news.gr η γνωστή αριστερή εφημερίδα της Αθήνας “ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ”, επειδή δεν της αρέσουν τα δημοσιεύματα μας και τα ΒΙΝΤΕΟ όπου αναδεικνύουμε το σοβαρό πρόβλημα από τις… επελάσεις λαθρομεταναστών στον Έβρο.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία προβάλλει έντονα και υιοθετεί τις απόψεις των διαφόρων ΜΚΟ, ορισμένες εκ των οποίων έχουν… περίεργο ρόλο, αλλά παράλληλα χωρίς ντροπή προβάλλει ακόμα και την τουρκική προπαγάνδα με fake news για νεκρούς πρόσφυγες στον Έβρο, αυτή την φορά ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ μας για επιχείρηση-σκούπα του Στρατού προκειμένου να συλληφθούν οι δεκάδες λαθρομετανάστες που κινούνταν κυρίως στα ορεινά του Σουφλίου.

Αφού λοιπόν δημοσιεύει στοιχεία του ρεπορτάζ μας, με αφορμή ανακοίνωση του γνωστού επίσης αριστερού “ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, στο άρθρο της (δεν το υπογράφει πάντως ο ανταποκριτής της εφημερίδας στο Έβρο Αντώνης Τελόπουλος) αναφέρει:

Εfsyn.gr: Ρατσιστική επιχείρηση-σκούπα κατά προσφύγων από τον στρατό σε χωριά του Έβρου

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Evros-news.gr που πάλι τους… ενόχλησε:
Κατά σύμπτωση, από το ίδιο δημοσίευμα του Evros-news.gr, εκτός από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και το επίσης αριστερό και φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό TVXS… ενοχλήθηκαν και οι Τούρκοι. Μάλιστα με τίτλο: «Η Ελλάδα εξαπέλυσε στον Έβρο επιχείρηση ‘σκούπα’ κατά των μεταναστών”, το sozcu.com.tr γράφει ότι:
“Περίπου 600 στρατιώτες και συνοριοφύλακες  της Ελλάδας, έχουν εξαπολύσει επιχείρηση μεταναστών που ονομάζεται «Σκούπα» κατά μήκος του ποταμού Έβρου, που αποτελεί τη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης στη Δυτική Θράκη, Ελλάδα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.
 Η επιχείρηση, η οποία θα συνεχιστεί από τον ποταμό Έβρο έως την επαρχία της Ροδόπης, τράβηξε την προσοχή  λόγω της χρήσης τεθωρακισμένων οχημάτων και τη χρήση μασκών από τους περισσότερους στρατιώτες στην επιχείρηση, καθώς χρησιμοποιούνται θερμικές κάμερες για να εντοπίσουν μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα από τις ποτάμιες και τις ορεινές περιοχές .
Σύμφωνα με δημοσίευμα του evrosnews.gr με έδρα στην Αλεξανδρούπολη – γράφει το τούρκικο δημοσίευμα-  ο ελληνικός στρατός ξεκίνησε την επιχείρηση των στρατιωτικών τμημάτων στην περιοχή Έβρου του 4ου Σώματος της Ξάνθης, συμπεριλαμβανομένων των χωριών στη συνοριακή περιοχή του ποταμού Έβρου της Αλεξανδρούπολης από το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιχείρηση μεγάλης κλίμακας συνεχίζεται στην Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί καθώς και σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης”.

2 Σχόλια

  1. Οι κοπριτες της αριστεράς και η φυλλάδα τους, ας έρθουν να τα πουν αυτά στους κατοίκους του Έβρου που ζουν με τον φόβο για την ζωή τους από τους λαθρομετανάστες.

  2. Τιμή και καμάρι να σε κατηγορούν τα λαμόγια του Σύριζα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*