Σ.Δέδογλου: Ζήτησε στήριξη υποψηφιότητας απ’ τον πρώην υπουργό των 102 νεκρών στο Μάτι , Εβρίτη γαμπρό Ν.Τόσκα;

Σ.Δέδογλου: Ζήτησε στήριξη υποψηφιότητας απ’ τον πρώην υπουργό των 102 νεκρών στο Μάτι , Εβρίτη γαμπρό Ν.Τόσκα;

Φωτογραφία με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Τόσκα, που είναι… Εβρίτης γαμπρός και βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ορεστιάδα, δημοσίευσε να κάθονται οι δυο τους σε καφέ της πόλης, ο Σπύρος Δέδογλου, πρώην Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ.Τόσκας, η σύζυγος του οποίου είναι από την Μάνη Διδυμοτείχου και η οικογένεια της μένει στην Ορεστιάδα, ήταν για όσους δεν το θυμούνται υπουργός Πολιτικής Προστασίας και καθ’ ύλην  αρμόδιος για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, όπου κάηκαν ζωντανοί 102 άνθρωποι. Για τόσο τραγική διαχείριση από τον ίδιο και τους υφισταμένους του μιλάμε, αν και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου η οποία ακολούθησε, δήλωσε προκλητικά ότι όσο και αν ψάχνει δεν βρίσκει να έγιναν επιχειρησιακά λάθη. Με… 102 νεκρούς απολογισμό.

Τι ακριβώς συζητούσαν ολομόναχοι οι δυο τους, αφού όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ο ίδιος ο Σπύρος Δέδογλου δημοσίευσε, φαίνεται ότι έχουν τον… ανθρωποδιώχτη και δεν υπάρχει ψυχή γύρω τους, δεν γνωρίζουμε. Ίσως ο πρώην Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που παραιτήθηκε από την θέση του γιατί θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής (μέχρι που… ονειρεύεται ότι μπορεί να εκλεγεί) στις επόμενες εθνικές εκλογές, να του ζήτησε… βοήθεια εσωκομματική, με τις γνωριμίες και διασυνδέσεις που έχει και ως γαμπρός στον Έβρο. Τους συνδέει άλλωστε και τους δύο το… παλιό ΠΑΣΟΚ, αφού ο μεν κ.Τόσκας ήταν στέλεχος στο γραφείο του Πάνου Μπεγλίτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ και ο Σπύρος Δέδογλου ανήκε στον χώρο αυτόν και έφυγε αφού το 2012 είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το κόμμα “Κοινωνική Συμφωνία” της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

Πάλι καλά πάντως που δεν πήγε ο Δέδογλου στο δάσος της Δαδιάς τον πρώην υπουργό Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ επί της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τους 102 νεκρούς συνανθρώπους μας και να κατηγορήσει από εκεί ο Νίκος Τόσκας την σημερινή Κυβέρνηση ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά την προσπάθεια κατάσβεσης. Άλλωστε το έκαναν ο Δέδογλου και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο χωρίς ίχνος ντροπής, γιατί να μην εμφανίζονταν… τιμητής και ο Τόσκας; Οι άνθρωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν άλλωστε αποδείξει ότι είναι… αδίστακτοι σε κάτι τέτοια.

Καφεδάκι με το Νίκο Τόσκα (στο δημοφιλές PADRON), ήπιε και η βουλευτίνα Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, αλλά αυτή… φρονίμως ποιούσα δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία τους. Τόσες… πάσες έχει άλλωστε κάνει στον Μενέλαο Μαλτέζο που… καραδοκεί να της αρπάξει την βουλευτική καρέκλα, με κάποιες ενέργειες και δηλώσεις της οι οποίες την εκθέτουν άγρια, μην του δώσει άλλη μία να… σκοράρει σε κενό τέρμα.