Στέλιος Ρόκκος: Εβρίτισσα η πρώτη σύζυγος του, με την οποία απέκτησαν τον τραγουδιστή γιο τους Δημήτρη

Στέλιος Ρόκκος: Εβρίτισσα η πρώτη σύζυγος του, με την οποία απέκτησαν τον τραγουδιστή γιο τους Δημήτρη

-Από το Θούριο Ορεστιάδας η Κατερίνα (συγχωριανή με τον Γιάννη Στάνκογλου), η μητέρα του γιου του Δημήτρη

Στον Έβρο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Στέλιος Ρόκκος, αφού εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα των φετινών εκδηλώσεων “Συνάντηση Νέων “Αρδας 2022” στις Καστανιές, παρέα με τον Εβρίτη Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento, την Ήβη Αδάμου και την Μαρίζα Ρίζου.

Πηγαίνοντας και γυρνώντας από τις Καστανιές για την εμφάνιση του, πέρασε και έξω από το Θούριο Ορεστιάδας, το χωριό από το οποίο κατάγεται η πρώτη σύζυγος του Κατερίνα, με την οποία και απέκτησε τον πρωτότοκο γιο του Δημήτρη, που βαδίζει στα χνάρια του και έγινε τραγουδιστής. Αυτό είναι κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν και εμείς το πληροφορηθήκαμε πρόσφατα. Ότι δηλαδή η πρώτη σύζυγος του καταξιωμένου τραγουδιστή, η Κατερίνα, είναι από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το Θούριο. Συγχωριανή δηλαδή του κορυφαίου και καταξιωμένου μας ηθοποιόού Γιάννη Στάνκογλου.

Μαζί της ο Στέλιος Ρόκκος απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον γιο του Δημήτρη, με τον οποίο έχουν μάλιστα συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια, ενώ πλέον ακολουθεί καριέρα και κάνει εμφανίσεις μόνος του, καταγράφοντας ήδη επιτυχίες. Ο Στέλιος Ρόκκος έχει αποκτήσει εκτός του Δημήτρη άλλα τρία παιδιά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Την Δέσποινα (με την Μαρία Χέλιου),τον Ανδρέα και τη Μέλια.

Σχολείο στο Διδυμότειχο και ο θείος από το Θούριο

που τον… μύησε στη ροκ και την μέταλ μουσική

Αυτό που επίσης μάθαμε, είναι ότι η συντοπίτισσα μας πρώτη σύζυγος του Κατερίνα, που ήταν και παραμένει εντυπωσιακή και πολύ όμορφη, ήταν και αυτή τραγουδίστρια άσχετα αν δεν έκανε τελικά καριέρα. Έτσι γνώρισε τον σπουδαίο τραγουδιστή και συνθέτη, με τον οποίο και παντρεύτηκε. Άρα ο γιος τους Δημήτρης έχει στο DNA του το τραγούδι και την μουσική, λόγω και των δύο γονιών του. Μάλιστα όταν ήταν μικρός έμενε με τον παππού και την γιαγιά του και πήγε κάποια χρονιά σχολείο στο Διδυμότειχο. Όπως δήλωσε ο 34χρονος τραγουδιστής, μεγάλωσε μαζί της και με τον πατριό του, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

“Μεγάλωσα με τη μαμά μου. Τον πατέρα μου τον έβλεπα τα Σαββατοκύριακα. Τις περισσότερες επιρροές λοιπόν τις είχα από τη μεριά της μαμάς. Η μητέρα μου, μου έχει περάσει το να είμαι ειλικρινής, ενώ στον τρόπο που διαχειρίζομαι καταστάσεις ευθύνεται ο πατέρας μου. Την υπομονή, την ευγένεια και την ηρεμία μου την πέρασε ο πατριός μου. Έχει παίξει ισάξιο ρόλο με τους γονείς μου. Ο πατριός μου με μεγάλωσε με την ίδια αγάπη που μεγάλωσε και τα δικά του παιδιά».

Όσο για την επιλογή του να ακολουθήσει καριέρα τραγουδιστή αλλά σε άλλο είδος μουσικής από τον πατέρα του Στέλιο, τον επηρέασε ο θείος του Κώστας από το Θούριο Ορεστιάδας, ο αδερφός της μητέρας του:

“Ο θείος μου, ο αδελφός της μητέρας μου, ο Κώστας, με μύησε στην μέταλ και την ροκ. Κάποια στιγμή είχα δει μια βιντεοκασέτα των Metallica και είπα «αυτό θέλω να κάνω». Λειτούργησε υποσυνείδητα. Στα εφτά μου έκανα κλασική κιθάρα. Στα 13-14 κάναμε με τους κολλητούς μου μια μπάντα, παίξαμε στο school wave , βρήκαμε κι άλλες μπάντες, έμπλεξα και με άλλα συγκροτήματα, κι εκεί που ήμουν στο μεταίχμιο μουσική ή αθλητισμός, έψαχνα και δουλειά τότε γιατί από τα δεκάξι μου ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ από τους γονείς μου, δεν ήθελα να παίρνω λεφτά από τη μάνα μου, ντρεπόμουν, δε γούσταρα, χτυπάει μια μέρα το τηλέφωνο και ακούω τον πατέρα μου να μου λέει «πιτσιρίκο γουστάρεις να δουλέψουμε παρέα;» και λέω καλή φάση. Δεν το είχα πάρει τότε στα σοβαρά. Στα δεκαεννιά πού να κάτσεις να σκεφτείς δουλειά, πρόβες και τέτοια”.