Γαύδος: Μετά τον Εβρίτη, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr, τα ίδια σκυλιά Ροτβάιλερ επιτέθηκαν χθες σε 39χρονη

Γαύδος: Μετά τον Εβρίτη, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr, τα ίδια σκυλιά Ροτβάιλερ επιτέθηκαν χθες σε 39χρονη

-Η Αστυνομία της Κρήτης είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει και να μην προχωρήσει την μήνυση και καταγγελία του Κωνσταντίνου Κατσούρα κατά του ιδιοκτήτη των Ροτβάιλερ

-Στο νοσοκομείο Χανίων η 39χρονη με τραύματα σε όλο το σώμα της

Οι καταγγελίες που είχε κάνει μέσω του Evros-news.gr στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ μας ο κάτοικος Καστανεών Έβρου Κωνσταντίνος Κατσούρας, για επίθεση που δέχθηκε στο νησί της Γαύδου από δυο σκυλιά μάρκας Ροτβάιλερ τον περασμένο Απρίλιο, επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο.

Χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν σε όλα τα ΜΜΕ, άγρια επίθεση δέχθηκε μια 39χρονη από τα ΙΔΙΑ σκυλιά, ράτσας Ροτβάιλερ, στην Γαύδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τα ίδια σκυλιά που είχαν επιτεθεί και στον κ.Κατσούρα και κινδύνεψε και η δική του ζωή, αλλά δυστυχώς οι Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης είχαν υποβαθμίσει τις καταγγελίες και μηνύσεις του. Τώρα η ιστορία επαναλήφθηκε με τον ίδιο επικίνδυνο τρόπο.

Σε αυτή την κατάσταση μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαύδου ο Εβρίτης Κωνσταντίνος Κατσούρας από την επίθεση των δύο σκυλιών Ροτβάιλερ

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια 39χρονη γυναίκα μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ, στην Γαύδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση χθες Πέμπτη από δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ. Η 39χρονη μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Γαύδου και έπειτα την παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βάμου και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Η ζωή της 39χρονης δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ έχει τραύματα στα πόδια αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου, Γιώργο Μπέα η 34χρονη νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, με τραύματα κυρίως στον αριστερό μηρό και στον αριστερό ώμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάτοικος Έβρου καταγγέλει ότι κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του από επίθεση σκύλων Ροτβάιλερ στη Γαύδο