Ελένη Χατζίδου: Η έκπληξη της Εβρίτισσας τραγουδίστριας στους γονείς της, για τα 54 χρόνια μαζί

Ελένη Χατζίδου: Η έκπληξη της Εβρίτισσας τραγουδίστριας στους γονείς της, για τα 54 χρόνια μαζί

Η Εβρίτιισσα τραγουδίστρια (από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης) Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγος της Ετεοκλής Παύλου συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την κόρη τους, Μελίτα, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Μαζί της είναι και οι γονείς της, που βρέθηκαν από τα Λουτρά του δήμου Αλεξανδρούπολης όπου μένουν μόνιμα, στη Χαλκιδική για διακοπές μαζί με την κόρη τους, τον γαμπρό τους Ετεοκλή και την εγγονούλα τους.

Η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια, μάλιστα, θέλησε να κάνει μια έκπληξη στους γονείς τους, οι οποίοι γιορτάζουν 54 χρόνια κοινής ζωής.

Τους αγόρασε μια τούρτα με 3D παράσταση, στην οποία απεικονίζονται οι ίδιοι μπροστά από ένα πικ απ και συνόδευσε την ανάρτησή της με λίγα λόγια για την ιστορία αγάπης τους.

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου είναι μαζί απ το 1968! Από παιδιά δηλαδή. Γνωρίστηκαν σ’ ένα πάρτι όπου ο μπαμπάς ζήτησε απ’ τη μαμά να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι. Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι.

Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους που τα έχουν τον ίδιο μήνα (12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμά) να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια, με θέμα το πώς γνωρίστηκαν. Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωή ολόκληρη μαζί με κάποιον;», έγραψε η Ελένη Χατζίδου για τους γονείς της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Χατζιδου και ο Ετεοκλής Παύλου θέλουν να ξεκουραστούν μιας και ο χειμώνας αναμένεται απαιτητικός, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής του «Breakfast@star».

Μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα είναι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΙΤΙΣΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ