Πύθιο Διδυμοτείχου: Όχι, δεν ήρθαν για την… Αυγουστιάτικη πανσέληνο στο κάστρο οι λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύθιο Διδυμοτείχου: Όχι, δεν ήρθαν για την… Αυγουστιάτικη πανσέληνο στο κάστρο οι λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είσοδος δεκάδων και σε κάποιες περιπτώσεις εκατοντάδων λαθρομεταναστών μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία, είναι καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή μας.

Μετά το περιστατικό που δημοσίευσε νωρίτερα το Evros-news.gr, με δεκάδες λαθρομετανάστες να εντοπίζονται κρυμμένοι σε νταλίκα στο αστυνομικό μπλόκο του κόμβου της Μάνδρας Σουφλίου, στο ΒΙΝΤΕΟ που παρουσιάζουμε από το Πύθιο Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα τον κάμπο του χωριού, βλέπετε νεαρούς σε ηλικία λαθρομετανάστες που μόλις πέρασαν από το ποτάμι να κατευθύνονται από τον κάμπο στο χωριό. Όχι, δεν ήρθαν για την αποψινή εκδήλωση στο άστρο Πυθίου για το… Αυγουστάτικο φεγγάρι, ούτε για το Πανηγύρι στο γειτονικό Πραγγί που έχει προγραμματιστεί για απόψε, αλλά μπήκαν παράνομα στον Έβρο προκειμένου να συνεχίσουν για το εσωτερικό της χώρας.

Όσο υπάρχουν άλλωστε ΜΚΟ με… περίεργο ρόλο και αριστεροί (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλοι οι άλλοι… δικαιωματιστές), τόσο η Αστυνομία γίνεται πιο επιφυλακτική στην αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος, αλλά και αποθρασύνονται διακινητές εντός και εκτός Ελλάδας και οι λαθρομετανάστες από κάθε μέρος του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ