Διδυμότειχο: Εγκαινιάστηκε στο Κουφόβουνο το “Εκθεσιακό Κέντρο Θράκης”, σπουδαία πρωτοβουλία του Συλλόγου “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ” (φωτορεπορτάζ)

Διδυμότειχο: Εγκαινιάστηκε στο Κουφόβουνο το “Εκθεσιακό Κέντρο Θράκης”, σπουδαία πρωτοβουλία του Συλλόγου “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ” (φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 12 Αυγούστου τα εγκαίνια του “Εκθεσιακού Κέντρου Θράκης” στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κουφόβουνου Διδυμοτείχου, μιας σπουδαίας και άξιας συγχαρητηρίων πρωτοβουλίας του Συλλόγου  Διδυμοτείχου “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ” και του συλλέκτη, ερευνητή, χοροδιδάσκαλου του Γιώργου Τοπαλίδη.

Στα εγκαίνια παρέστησαν οι βουλευτές Έβρου Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ Θανάσης Τσώνης, δημοτικοί σύμβουλοι του Διδυμοτείχου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουφόβουνου Σταύρος Ριζούδης και δεκάδδες εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Έβρου, μαζί φυσικά με κατοίκους του χωριού.

Η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου ‘ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ”, τα μέλη του και φυσικά ο Γιώργος Τοπαλίδης που ανέλαβε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους βλέποντας να υλοποιείται αυτή η προσπάθεια και δεχόταν τα συγχαρητήρια όλων.

Ο κ.Τοπαλίδης έγραψε για αυτή την σημαντική στιγμή όχι μόνο για τον ίδιο, τον σύλλογο, το Διδυμότειχο, αλλά και ολόκληρο τον Έβρο και την Θράκη, τα εξής:

“Όταν ανήκεις σε μία ομάδα, τότε ταυτόχρονα συνειδητοποιείς ότι μόνο σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, καταλαβαίνεις ότι είσαι ένα μέλος όπως τους άλλους, κάστρα ολόκληρα να δημιουργήσεις χωρίς την ομάδα τίποτα δεν μπορείς να ευχαριστηθείς, είναι όπως μία οικογένεια άλλος μπορεί λίγο, άλλος πολύ. Σε μία ομάδα πάλι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο που στο τέλος χρειάζεσαι τον κόσμο.

Να ευχαριστήσω εκ μέρους μου πρώτα την ομάδα στην οποία ανήκω και εγώ, στο σύλλογο Διδυμοτείχου “Το Κάστρο” και έπειτα όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν εδώ και αρκετά χρόνια ( συλλόγους, φορείς, απλούς ανθρώπους σαν και εμάς).

Σας έχουμε ανάγκη, μας δίνεται δύναμη και κουράγιο, ευελπιστώντας και εμείς να κάνουμε το ίδιο και για εσάς”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*