Αλεξανδρούπολη: Τρεις χιλιάδες περισσότεροι επιβάτες στο αεροδρόμιο τον Ιούλιο, σε σχέση με το 2019

Αλεξανδρούπολη: Τρεις χιλιάδες περισσότεροι επιβάτες στο αεροδρόμιο τον Ιούλιο, σε σχέση με το 2019

Περισσότεροι κατά 3.000 ήταν οι επιβάτες που μετακινήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο από το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης σε σχέση με το… 2019, την προ κορονοϊού εποχή δηλαδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αυτά είναι τα στοιχεία από τις αεροπορικές εταιρείες που δόθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, δείχνοντας ότι το αεροδρόμιο του Έβρου και όλης της Θράκης, αυξάνει συνεχώς την κίνηση του και δημιουργεί ρεκόρ, όχι σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και την εποχή πριν την πανδημία. Με δεδομένο μάλιστα πως πλέον έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί και πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό, οι αριθμοί για τον Αύγουστο όλα δείχνουν πως θα είναι εξίσου εντυπωσιακοί.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι πλέον οι δυο αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν τις εμπορικές πτήσεις από την Αθήνα και την Κρήτη προς το “Δημόκριτος”, τις έχουν αυξήσει σε αριθμό εβδομαδιαίως. Ασφαλώς στην άνοδο της επιβατικής κίνησης για τον Ιούλιο του 2022, έπαιξαν ρόλο και τις απ’ ευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο προς την Αλεξανδρούπολη οι οποίες φέτος ξεκίνησαν από τις 24 Ιουνίου και όχι τον Αύγουστο όπως πέρυσι. Κι από αυτές τα στοιχεία δείχνουν ότι η πληρότητα από την Αλεξανδρούπολη προς το Ηράκλειο αλλά και αντίστροφα, είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*