Ηρώ Ράντου: Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 κατάγεται απ’ τον Έβρο και δηλώνει περήφανη γι’ αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηρώ Ράντου: Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 κατάγεται απ’ τον Έβρο και δηλώνει περήφανη γι’ αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εντυπωσιακή σε εμφάνιση αλλά και με σημαντική πορεία μέχρι τώρα δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου που τώρα εργάζεται στον ΑΝΤ1, κατάγεται απ’ τον Έβρο και δηλώνει με κάθε ευκαιρία περήφανη γι’ αυτό.

Η μητέρα της Μαίρη Παπαδοπούλου κατάγεται από το Τυχερό Σουφλίου και ο πατέρας της από την Φωκίδα, ενώ η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα. Κάτι που δηλώνει όποτε την ρωτούν για την καταγωγή της σε συνεντεύξεις:

“Γεννήθηκα στην Αθήνα αν και η σκούφια μου κρατά από το Τυχερό Έβρου από την πλευρά της μητέρας μου και το Λιδωρίκι Φωκίδας από την πλευρά του πατέρα μου”.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει μια πορεία στην τηλεόραση που ξεκινά από το οικονομικό κανάλι SBC, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο κανάλι OPEN TV και ήταν συμπαρουσιάστρια του Σωτήρη Μπολάκη σε πρωινή εκπομπή.

Ακολούθησε η… μεταγραφή της στην ΕΡΤ όπου παρουσίαζε Δελτία Ειδήσεων αλλά και συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή των Γιάννη Πιταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη, ενώ στη συνέχεια πήγε στον ΑΝΤ1. Εκεί εμφανιζόταν στους “Πρωινούς Τύπους” με το Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Αυτό τον καιρό παρουσιάζουν μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη την εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” κάθε πρωί και όποτε τα θέματα αφορούν τον Έβρο, επισημαίνει ότι είναι περήφανη που κατάγεται από την περιοχή μας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “7 ΗΜΕΡΕΣ TV” μίλησε και πάλι για την καταγωγή της από τον Έβρο και δεν έκρυψε την στενοχώρια της για την καταστροφική πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς, κοντά στον τόπο καταγωγής της, το Τυχερό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Νιώθω μεγάλη θλίψη και οργή για το γεγονός ότι το φυσικό στολίδι του Έβρου, το δάσος της Δαδιάς, παραδόθηκε στις φλόγες. Ο Έβρος είναι η πατρίδα της μητέρας μου και πονάω πολύ που δεν καταφέραμε ως χώρα να προστατέψουμε μια κατά τ’ άλλα προστατευόμενη περιοχή”.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό που στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο ταλαντούχος οργανοπαίχτης γκάιντας, ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντινίδης και αφιέρωσε ένα θρακιώτικο τραγούδι από την περιοχή του Έβρου στο δάσος της Δαδιάς, η Ηρώ Ράντου αφού τόνισε ότι είναι Θρακιώτισσα, έκανε γνωστό ότι χορεύει θρακιώτικους χορούς όπως η μπαϊντούσκα και ο ζωναράδικος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Η Ηρώ Ράντου σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ενώ φοίτησε και στο Αμερικάνικο κολλέγιο όπου σπούδασε ασφάλεια προγραμμάτων. Από το 2017 είναι παντρεμένη με τον γνωστό επικοινωνιολόγο κ. Όμηρο Τσάπαλο, ο οποίος σήμερα είναι εκπρόσωπος Τύπου στον ΕΦΚΑ.