Ήρθε στον Έβρο απόψε και βρίσκεται στο ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης;

Ήρθε στον Έβρο απόψε και βρίσκεται στο ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης;

Στον Έβρο έφτασε απόψε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Evros-news.gr, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μητατάκης και βρίσκεται στο ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου.

Η παρουσία του αρμόδιου υπουργού για τη μετανάστευση, έχει φυσικά άμεση σχέση με τον εντοπισμό των 38 λαθρομεταναστών και προσφύγων στην περιοχή των Λαβάρων Σουφλίου το απόγευμα, τέσσερα χιλιόμετρα νότια της νησίδας όπου οι διάφορες ΜΚΟ και τα γνωστά αριστερά ΜΜΕ της Ελλάδος και του εξωτερικού υποστήριζαν τις προηγούμενες μέρες ότι βρισκόταν. Εκεί όπου από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν βρέθηκε τίποτα και πρόκειται για σημείο εκτός ελληνικής επικράτειας.

Οι 38 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν με πλαστική βάρκα στην ελληνική όχθη, όπως φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ που ανάρτησαν οι ίδιοι. Άγνωστο πως βρέθηκε φυσικά η συγκεκριμένη βάρκα και γιατί αν την είχαν στην διάθεση τους στη νησίδα που υποστήριζαν ότι βρίσκονται, δεν την χρησιμοποίησαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Οι 37 από από αυτούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας οδηγήθηκαν στις δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, ενώ η μία έγκυος πού βρίσκεται στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εκεί τις δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξετάστηκε από γυναικολόγο, ενώ παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση προληπτικά σε θάλαμο νοσηλείας.

Ο κ.Μηταράκης έφτασε προφανώς για να διαχειριστεί ο ίδιος αυτή την… περίεργη υπόθεση, η οποία διακινήθηκε από τις ΜΚΟ σε αγαστή συνεργασία με αριστερά ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία έχουν αναλάβει χρόνια τώρα την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών που παράνομα προσπαθούν να μπουν στην χώρα μας. Επίσης, υιοθετούν με χαρακτηριστική ευκολία κάθε τουρκική προπαγάνδα περί νεκρών στα ελληνοτουρκικά σύνορα από ελληνικά πυρά και αποτροπές. Οι ΜΚΟ,  πολλές εκ των οποίων έχουν ύποπτο ρόλο και συνεργάζονται όπως έχει αποδειχτεί με διακινητές.

Το θέμα με την παρουσία των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών και προσφύγων σε νησίδα που δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια όπως διαβεβαιώνει ο μόνος αρμόδιος ελληνικός Στρατός και βρίσκεται μεταξύ Κισσαρίου και Αμορίου Σουφλίου, προσπάθησαν μέρες τώρα να εκμεταλλευτούν για καθαρά μικροκομματικούς και μικροπολιτικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και όλοι οι άλλοι γνωστοί δικαιωματιστές των διαφόρων κομμάτων και κομματίδιων της Αριστεράς στην χώρα μας και το εξωτερικό.

Θέλουν να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες

χωρίς κανένα εμπόδιο στην Ελλάδα

Όλα αυτά τη στιγμή που καθημερινά οι Συνοριοφύλακες δίνουν “μάχη” κυριολεκτικά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και στον ποταμό Έβρο μέρα-νύχτα, για να αποτρέψουν την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο προχθές βράδυ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι 500 περίπου άτομα επιχείρησαν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα από τον Έβρο, ενώ επίσης καθημερινά συλλαμβάνονται διακινητές με νταλίκες γεμάτες λαθρομετανάστες, αλλά και αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν οι διακινητές.

Είναι ξεκάθαρο ότι για καθαρά αντιπολιτευτικούς και μικροκομματικούς λόγους, ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άλλα κόμματα της Αριστεράς βρήκαν την ευκαιρία αβαντάροντας το “παιχνίδι” των ΜΚΟ να δημιουργήσουν επικοινωνιακό θόρυβο. Με στόχο να μπορούν πλέον κατά χιλιάδες να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας