Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Πολύ σημαντική επίσκεψη του Αμερικανού γερουσιαστή Ρ. Μενέντεζ και του πρέσβη Τ.Τσούνη στο λιμάνι

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Πολύ σημαντική επίσκεψη του Αμερικανού γερουσιαστή Ρ. Μενέντεζ και του πρέσβη Τ.Τσούνη στο λιμάνι

-Ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ είναι διαχρονικά ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ

Μια πολύ σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Αμερικανός γερουσιαστής και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

Ο κ.Μενέντεζ είναι διαχρονικά ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών και κυπριακών θέσεων και απόψεων στις ΗΠΑ και παράλληλα στέκεται εμπόδια στα σχέδια των Τούρκων και συχνά καταδικάζει την στάση και τις προκλήσεις της Τουρκίας. Βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον ελληνικής καταγωγής Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα κ.Τσούνη σε επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα. Όμως η επίσκεψη τους στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης και η ενημέρωση που τους έγινε από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, δείχνει την μεγάλη σημασία που δίνουν και οι δυο στον κομβικό και γεωστρατηγικό ρόλο του λιμανιού και της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ με ανάρτηση του στο twitter σημειώνει:

“Εξαιρετική τιμή και τεράστιας σημασίας η σημερινή ανεπίσημη επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης του Πρόεδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ SenatorMenendez στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης του στη Θράκη”.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής και ο Αμερικανός Πρέσβης, είχαν επισκεφθεί πριν την Αλεξανδρούπολη την γνωστή ζυθοποιία της Κομοτηνής που παράγει την μπύρα “ΒΕΡΓΙΝΑ”, ενώ μετά την παρουσία και ενημέρωση τους στο λιμάνι, γευματίζουν στην γνωστή ταβέρνα “Άη Γιώργης” στην Αγία Παρασκευή Μάκρης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*