Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ξεκινάει αύριο Πέμπτη προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα – Τα φιλικά που “έκλεισε”

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ξεκινάει αύριο Πέμπτη προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα – Τα φιλικά που “έκλεισε”

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκινάει αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου η Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου και εκεί θα γίνει η πρώτη προπόνηση για την φετινή αγωνιστική σεζόν, αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, με τις συνεχείς προσπάθειες που έχουν γίνει από τον εθελοντή Παναγιώτη Γκιουγκή.

Το τεχνικό δίδυμο, με προπονητή τον μέχρι πέρυσι αρχηγό και πρώτο σκόρερ Χρήστο Γιαννόπουλο, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα ως τεχνικός της ομάδας που τόσα προσέφερε και τον συνεργάτη του Θανάση Καραγιάννη, μετά την παραμονή των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών, με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό Βασίλη Παπούδη, σε συνεργασία με την διοίκηση σχεδιάζουν και την μεταγραφική ενίσχυση.
Ο Πρόεδρος Θανάσης Σιαλάκης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην θέση του μετά την απροθυμία και την απουσία ουσιαστικού ενδιαφέροντος από όσους πέρυσι αναλώνονταν μόνο σε ανέξοδη και εύκολη κριτική, έχοντας στο πλευρό του και νέους συνεργάτες στο διοικητικό σχήμα, αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες για τη νέα προσπάθεια που αρχίζει από αύριο.
Παράλληλα, η Α.Ε,Διδυμοτείχου ανακοίνωσε και τα μέχρι τώρα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας: