Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης: Η ελληνική “ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ” της Τουρκίας και η… χυδαία αντιπολίτευση

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης: Η ελληνική “ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ” της Τουρκίας και η… χυδαία αντιπολίτευση

του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ*


Με ένα άρθρο το οποίο το Evros-nes.gr προσυπογράφει σε κάθε του λέξη, ο Εβρίτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης (από το Ασημένιο Διδυμοτείχου), παίρνει θέση για το σήριαλ των προηγούμενων ημερών με τη νησίδα και τους “εγκλωβισμένους” λαθρομετανάστες.

Γράφει συγκεκριμένα ο κ.Τριανταφυλλάκης:
“ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ…
Μιλάνε για τον Εβρο κάτι άσχετοι τύποι που δεν έχουν ιδέα κατά που πέφτει…
Και έχουν και άποψη…
Στον Εβρο, η Τουρκία μεθοδικά, συστηματικά και διαχρονικά διεξάγει έναν υβριδικό πόλεμο, ναι πόλεμο, σε βάρος της Πατρίδας μας.
Το είδαμε, στην πιο προκλητική του εκδοχή, τον Μάρτιο του 2020, με τις χιλιάδες των βασιβουζούκων που προσπαθούσαν επί ένα μήνα, επίμονα, να περάσουν παράνομα τα σύνορα και να εισβάλλουν, με επιθετικές διαθέσεις…
Αποκρούστηκαν χάρη στη σθεναρή στάση των κατοίκων του Έβρου και επειδή η κυβέρνηση αντιλήφθηκε τι έπρεπε να αντιδράσει δυναμικά και ν’ αφήσει κατά μέρος τις αβρότητες…
Αυτό έπρεπε να μας γίνει μάθημα…
Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι..
Η Τουρκία επανέρχεται συστηματικά…
Όσοι είμαστε από τον Έβρο, το γνωρίζουμε…
Το περιστατικό στη βραχονησίδα ήταν ακόμα μια απόπειρα της Τουρκίας να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο, να δημιουργήσει τετελεσμένα, κυρίως, να εκθέσει τη χώρα…
Το γεγονός ότι η πέμπτη φάλαγγα που λειτουργεί εντός της χώρας και καταπίνει αμάσητη την τουρκική προπαγάνδα, έσπευσε να υιοθετήσει τις απόψεις των αισχρών εμπόρων που πλουτίζουν από τη διακίνηση ανθρώπινων ψυχών και του βαθέως κράτους της Τουρκίας, είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει, και πολύ σοβαρά μάλιστα, την Ελληνική δικαιοσύνη.
Το γεγονός οτι υπάρχουν κόμματα και φορείς εντός της χώρας, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να πλήξουν την κυβέρνηση και να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη δεν διστάζουν να διασύρουν τη πατρίδα μας με ανυπόστατες κατηγορίες είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον ελληνικό λαό.
Γιατί σ’ όλα, υπάρχει ένα όριο.
Ακόμα και στη χυδαία αντιπολίτευση…”
Ποιος είναι ο Κώστας Τριανταφυλλάκης
Ο Κώστας Τριανταφυλλάκης γεννήθηκε στο Ασημένιο Έβρου. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διδυμοτείχου. Το 1975 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάντειο. Το 1979 μετέβη στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά και πολιτικές επιστήμες (Μaster) και Διεθνείς Σχέσεις (Διδακτορικό). Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1990. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα marketing και επικοινωνίας. Έργα του: “Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει” (2012), “Ημερολόγια χαρμολύπης” (2014), “Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει” (2017), Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου(2019).

Ένα σχόλιο

  1. Χατζηπεμου Μιχαηλ

    Το άκρων άωτον του Στρουθοκαμηλισμου της Αθήνας δεν οφείλει τον Έβρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*