Σαμοθράκη: Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα του καταστήματος ΕΛΤΑ-Eurobank, στην “καρδιά” της τουριστικής περιόδου

Σαμοθράκη: Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα του καταστήματος ΕΛΤΑ-Eurobank, στην “καρδιά” της τουριστικής περιόδου

Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα που προκαλεί αδυναμία εξυπηρέτησης των πελατών τους, αντιμετωπίζει το κατάστημα ΕΛΤΑ-Eurobank της Σαμοθράκης, σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν χθες στο Evros-news.gr.

Το συγκεκριμένο κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που παράλληλα εξυπηρετεί πελάτες με συναλλαγές μέσω του δικτύου της Eurobank η οποία απέκτησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά και αποστολές χρημάτων μέσω του δικτύου Western Union, χθες Τετάρτη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Όπως είπαν στην ιστοσελίδα μας με την οποία επικοινώνησαν δύο πελάτες, επισκέπτες στο όμορφο νησί του Έβρου, όταν το επισκέφθηκαν για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές που αφορούσαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και την Western Union, ο υπάλληλος ονόματι Χρήστος Πρόξενος, που όπως μας ανέφεραν έμαθαν πως είναι δημοτικός σύμβουλος και υπήρξε και Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης, τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα… με τα ηλεκτρονικά συστήματα του καταστήματος.

“Μας είπε ότι δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε λόγω προβλήματος που υπάρχει στα ηλεκτρονικά συστήματα και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα είναι δύσκολο να λυθεί, χωρίς να μας διευκρινίσει αν πρόκειται για αυτά που διαθέτει το κατάστημα των ΕΛΤΑ της Σαμοθράκης ή το πρόβλημα είναι γενικότερο”, σχολίασαν χαρακτηριστικά τα δύο άτομα που επικοινώνησαν μαζί μας. “Είναι δυνατόν 17 Αυγούστου, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου για το νησί, να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και να μην φροντίζουν τα ΕΛΤΑ ή όποιος από αυτά είναι αρμόδιος να το λύσει; Άλλος ήθελε να στείλει χρήματα, άλλος να πάρει και δεν ήταν εφικτό”, συμπλήρωσαν.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ Σαμοθράκης… πέρασε από χίλια κύματα και υπήρξε κίνδυνος να κλείσει. Ευτυχώς παρέμεινε τελικά σε λειτουργία, για το καλοκαίρι λόγω αυξημένης παρουσίας κόσμου από τους χιλιάδες επισκέπτες υπάρχει ενίσχυση του απ’ την Αλεξανδρούπολη, αλλά όταν τα ηλεκτρονικά συστήματα του εν έτη 2022 δεν λειτουργούν, την στιγμή που κάνει και χρηματικές συναλλαγές, τι να πει κανείς.

3 Σχόλια

  1. Κατερίνα Σαβ.

    Το πρόβλημα είναι γενικότερ και προέκυψε σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μας blog από τους κεραυνούς της πρόσφατης καταιγίδας και τουλάχιστον αυτό θα αποκατασταθεί άμεσα, αν δεν αποκαταστάθηκε ήδη. Ο Ειρηναίος είναι πάντα μπροστά από όλους, αλλά μάλλον δεν τον παρακολουθείτε, είχε δημοσιεύσει το ρεπορτάζ του προχθές το απόγευμα.
    https://irineossamothraki.blogspot.com/2022/08/cosmote.html

    • Τότε να διαβάζετε το τοπικό σας blog και να μην ασχολείστε με το Evros-news.gr γράφοντας ανακρίβειες. Πουθενά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα των ΕΛΤΑ και αν υπήρχε λόγω του σήματος κινητής τηλεφωνίας θα είχαν πρόβλημα και τα ηλεκτρονικά συστήματα άλλων υπηρεσιών. Ο Ειρηναίος δεν είναι δημοσιογράφος και φυσικά δεν τον παρακολουθώ γιατί γράφει ένα σωρό λανθασμένα ρεπορτάζ τα οποία στη συνέχεια είτε τα αναιρεί είτε τα διορθώνει. Όταν άλλωστε ασχολείσαι παράλληλα και με τις πωλήσεις στο μαγαζί σου, δεν μπορείς να είσαι και δημοσιογράφος. Εσείς αυτόν να διαβάζετε για να… μορφώνεστε

  2. Βαλεντινα Παρ

    Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι για την υπηρεσία αποστολής ή παραλαβής χρημάτων μέσω της Western Union, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το σημείο εξυπηρέτησης PayLink – Western Union που υπάρχει εδώ και χρόνια στο λιμάνι, ακριβώς δίπλα στο καφενείο «Καρνάγιο». Το ωράριο εξυπηρέτησης είναι 09:00 – 15:00 & 19:00 – 21:00, τηλ. επικοινωνίας: 2551041220.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*