Σαμοθράκη: Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα του καταστήματος ΕΛΤΑ-Eurobank, στην “καρδιά” της τουριστικής περιόδου

Σαμοθράκη: Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα του καταστήματος ΕΛΤΑ-Eurobank, στην “καρδιά” της τουριστικής περιόδου

Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα που προκαλεί αδυναμία εξυπηρέτησης των πελατών τους, αντιμετωπίζει το κατάστημα ΕΛΤΑ-Eurobank της Σαμοθράκης, σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν χθες στο Evros-news.gr.

Το συγκεκριμένο κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που παράλληλα εξυπηρετεί πελάτες με συναλλαγές μέσω του δικτύου της Eurobank η οποία απέκτησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά και αποστολές χρημάτων μέσω του δικτύου Western Union, χθες Τετάρτη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Όπως είπαν στην ιστοσελίδα μας με την οποία επικοινώνησαν δύο πελάτες, επισκέπτες στο όμορφο νησί του Έβρου, όταν το επισκέφθηκαν για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές που αφορούσαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και την Western Union, ο υπάλληλος ονόματι Χρήστος Πρόξενος, που όπως μας ανέφεραν έμαθαν πως είναι δημοτικός σύμβουλος και υπήρξε και Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης, τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα… με τα ηλεκτρονικά συστήματα του καταστήματος.

“Μας είπε ότι δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε λόγω προβλήματος που υπάρχει στα ηλεκτρονικά συστήματα και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα είναι δύσκολο να λυθεί, χωρίς να μας διευκρινίσει αν πρόκειται για αυτά που διαθέτει το κατάστημα των ΕΛΤΑ της Σαμοθράκης ή το πρόβλημα είναι γενικότερο”, σχολίασαν χαρακτηριστικά τα δύο άτομα που επικοινώνησαν μαζί μας. “Είναι δυνατόν 17 Αυγούστου, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου για το νησί, να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και να μην φροντίζουν τα ΕΛΤΑ ή όποιος από αυτά είναι αρμόδιος να το λύσει; Άλλος ήθελε να στείλει χρήματα, άλλος να πάρει και δεν ήταν εφικτό”, συμπλήρωσαν.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ Σαμοθράκης… πέρασε από χίλια κύματα και υπήρξε κίνδυνος να κλείσει. Ευτυχώς παρέμεινε τελικά σε λειτουργία, για το καλοκαίρι λόγω αυξημένης παρουσίας κόσμου από τους χιλιάδες επισκέπτες υπάρχει ενίσχυση του απ’ την Αλεξανδρούπολη, αλλά όταν τα ηλεκτρονικά συστήματα του εν έτη 2022 δεν λειτουργούν, την στιγμή που κάνει και χρηματικές συναλλαγές, τι να πει κανείς.