Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ατύχημα στις Βάθρες Σαμοθράκης και ράμματα για τον παρουσιαστή στις διακοπές του

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ατύχημα στις Βάθρες Σαμοθράκης και ράμματα για τον παρουσιαστή στις διακοπές του

Ένα μικρό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών που κάνει αυτές τις ημέρες στην Σαμοθράκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει παράλληλα σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών και μάλιστα σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας αφού η αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη θα φέρει στη ζωή το παιδί τους, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Σαμοθράκη όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους του.

Χθες πρωί της Πέμπτης (18/8), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και οι φίλοι του αποφάσισαν να επισκεφθούν τις Βάθρες και λίγο πριν ξεκινήσουν για την εξόρμησή τους ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους για το που θα βρίσκεται.

Λίγες ώρες όμως μετά δημοσίευσε κάποια βίντεο από το νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται πως είχε ένα μικρό ατύχημα στο πόδι του, για αυτό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες ενώ όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσε έκανε και ράμματα στο πόδι αφού το χτύπημά του ήταν αρκετά βαθύ.

Ο παρουσιαστής δεν έχασε στιγμή το κέφι του και δεν σταμάτησε να πειράζει το νοσηλευτικό προσωπικό που περιποιήθηκε το τραύμα του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*